Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17, 2008

Champions League: Η πρώτη αγωνιστική 1,2,3,4 Ομιλος(ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ)



















1ος ΟΜΙΛΟΣ


Τσέλσι - Μπορντό 4-0


Εύκολο βράδυ πέρασε η Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ", καθώς επικράτησε της Μπορντό με 4-0, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση.

Ο Φρανκ Λαμπάρτ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 14' και ο Άσλεϊ Κόουλ διπλασίασε τα τέρματα των "μπλε" στο 30', ενώ τα άλλα δύο τέρματα πέτυχαν οι Μαλουντά στο 82' και Ανελκά στο 92'.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποζίνγκουα, Καρβάλιο, Τέρι, Άσλεϊ Κόουλ, Μίκελ, Λαμπάρτ, Ντέκο (61' Μπάλακ), Τζο Κόουλ (74' Μπελέτι), Μαλουντά (84' Καλού), Ανελκά.
ΜΠΟΡΝΤΟ: Ραμέ, Ζουριετί, Ντιαβαρά, Πλανούς, Πλασέντε, Ντιαρά, Φερνάντο (75' Ντουκασέ), Γκουφράν (66' Ομπερτάν), Βεντέλ, Γκουρκούφ, Σαμάκ (66' Καβενάγκι).




1-0


2-0


3-0


4-0

Ρόμα - Κλουζ 1-2

Η Ρόμα επιβεβαίωσε την αγωνιστική της κρίση, καθώς έπεσε θύμα μιας από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Τσάμπιονς, αφού ηττήθηκε από την... πρωτάρα Κλουζ με 1-2 μέσα στο "Ολίμπικο".

Ο Πανούτσι σκόραρε και πάλι και έδωσε προβάδισμα στους "τζιαλορόσι" στο 17', όμως δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από τους Ρουμάνους με τον Ζουάν Κούλιο, ο οποίος ήταν αυτός που τους έδωσε και την νίκη στο 49'.

ΡΟΜΑ: Ντόνι, Σισίνιο, Κασέτι, Πανούτσι (47' Λόρια), Ρίισε (52' Τότι), Ντε Ρόσι, Ακουιλάνι, Τονέτο, Ταντέι (77' Μοντέλα), Μπαπτίστα, Βούσινιτς.
ΚΛΟΥΖ: Στανκόιου, Τόνι, Κάντου, Ντε Σόουζα, Αλβάρο Περέιρα, Ντάνι, Μουρεσάν, Κουμπαρμπιέρ (89' Πανίν), Χουάν Κούλιο, Τρίκα (67' Περάλτα), Κονέ.

1-0


1-1


1-2


3ος ΟΜΙΛΟΣ

Βασιλεία - Σαχτάρ 1-2


Με δύο εκτελέσεις φάουλ στο πρώτο ημίχρονο η Σαχτάρ κέρδισε την Βασιλεία μέσα στο "Σεντ Γιάκομπ Παρκ" και έκανε αποφασιστικό βήμα τουλάχιστον για την 3η θέση.

Το πρώτο τέρμα για την ομάδα του Ντόνετσκ ήρθε από τον Φερναρντίνιο στο 25' και το δεύτερο από τον Τζάντσον στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ στιο 93' απλά κατάφερε να μειώσει ο Αμπραχάμ για τους Ελβετούς.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Κοστάντζο, Χόντελ, Άμπραχαμ, Μάρκε, Ζάνι, Χούνγκελ, Γκέλαμπερτ (63' Εντουάρδο Ρούμπιο), Στόκερ (46' Μουσταφί), Τσίπερφιλντ, Καρλίτος, Ντερτιγιόκ (46' Εντουάρδο).
ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοφ, Σρνα, Κούτσερ, Τσιρκίνσκι, Σέβτσουκ, Χούμπσμαν, Τζάντσον, Φερναντίνιο (84' Φεντέτσκι), Ιλσίνιο (66' Βιλιάν), Μπραντάο, Λουίζ Αντριάνο (74' Σελέζνοφ).

0-1


0-2


1-2



Μπαρτσελόνα - Σπόρτινγκ 3-1


Χωρίς να εντυπωσιάσει η Μπαρτσελόνα πήρε αυτό που ήθελε στο "Καμπ Νου", την νίκη στην πρεμιέρα δηλαδή επί της Σπόρτινγκ, αν και αγχώθηκε λίγο στο τέλος.

Ο Τσάβι εκτέλεσε το κόρνερ στο 21' και Ράφαελ Μάρκες με κεφαλιά χάρισε το προβάδισμα στους "μπλαουγκράνα", ενώ ο Σαμουέλ Ετο'ο με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Η ομάδα της Λισαβόνας το... πάλεψε και με τους Πόστιγκα και Βελόσο να περνούν στον αγώνα κατόρθωσε να μειώσει με τον Τονέλ στο 72', όμως ο Τσάβι στο 87' έβαλε τέλος στις ελπίδες του διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντέζ, Ντάνι Άλβες, Μάρκες, Πίκε, Πουγιόλ (89' Σιλβίνιο), Κεϊτά, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Ανρί (75' Πέδρο Ροδρίγκες), Ετο'ο (66' Γιάγια Τουρέ).
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίσιο, Άμπελ, Πόλγκα, Τονέλ, Μάρκο Κανέιρα (79' Περεϊρίνια), Ζοάο Μουτίνιο, Ρόκενμπακ, Ιζμαΐλοφ, Ρομανιόλι (65' Μιγκέλ Βελόσο), Ντερλέι, Ντιαλό (62' Πόστιγκα).

1-0


2-0


2-1


3-1


4ος ΟΜΙΛΟΣ

Αϊντχόφεν - Ατλέτικο 0-3


Με τον Σέρτζιο Αγκουέρο να... βγάζει φλόγες η Ατλέτικο Μαδρίτης "άλωσε" το "Φίλιπς Στάντιον" με 3-0. Ο νεαρός Αργεντίνος άνοιξε το σκορ μόλις στο 9' με κοντινό πλασέ, ενώ "χτύπησε" για δεύτερη φορά στο 36' με διαγώνιο πλασέ από πάσα του Πονγκόλ, ο οποίος πέντε λεπτά νωρίτερα είχε αντικαταστάσει τον Φορλάν που αποχώρησε τραυματίας.

Ο Νούνο Μανίς, ο οποίος φέτος με την επιστροφή του στους "ροχιμπλάνκος" φέτος δείχνει αναγεννημένος, ήταν αυτός που ουσιαστικά έβαλε τέλος σε κάθε ελπίδα των γηπεδούχων έστω για την ισοπαλία διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 στο 54'.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ίσακσον, Σαλσίδο, Μαρσέλις, Μπρεσέ (74' Ροντρίγκες), Πιέτρες, Σίμονς, Κούλινα (46' Μπακάλ), Μέντες, Αμραμπάτ, Κούβερμαρς, Άφελαϊ (70' Λάζοβιτς).
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Λέο Φράνκο, Περέα, Χέιτινγκα, Ουϊφαλούσι, Αντόνιο Λόπεζ, Πάουλο Ασουνσάο, Μανίς (65' Μπανέγκα), Λουίς Γκαρθία, Σιμάο, Αγκουέρο (63' Ραούλ Γκαρσία), Φορλάν (31' Σιναμά Πονγκόλ).

0-1


0-2


0-3


Μαρσέιγ - Λίβερπουλ 1-2


Η Μαρσέιγ δεν μπόρεσε ούτε φέτος να εμποδίσει την Λίβερπουλ να περάσει αλώβητη από την Μασσαλία και για την ακρίβεια δεν της το επέτρεψε ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος με δύο τέρματα έδωσε την νίκη στους "κόκκινους".

Στο 23' ο Κανά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρέινα και έβαλε φωτιά στις εξέδρες "Βελοντρόμ", όμως το προβάδισμα των μαρσεγέζων διήρκηκε μόλις τρία λεπτά, καθώς ο Τζέραρντ με εξαιρετικό μακρινό σουτ νίκησε τον Μανταντά, κάτι που έκανε και στο 32' με την εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μπάμπελ.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Μπονάρ, Ζουμπάρ, Χίλτον, Ταϊβό, Κανά, Σεϊρού, Κονέ (75' Σαμασά), Μπεν Αρφά (57' Ζιανί), Μ'Μπαμί (41' Βαλμπουενά), Νιανγκ.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Αρμπελόα, Σκρτελ, Κάραχερ, Ντοσένα, Μασεράνο, Τζέραρντ (69' Μπεναγιούν), Λούκας, Κάιτ, Μπάμπελ, Τόρες (65' Ριέρα).

1-0


1-1


1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: