Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2008

Oμπράντοβιτς: Έχω πολλές απαντήσεις για τον Τσίλντρες


Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα πανηγυρίσει και πάλι, φτάνοντας στην επίτευξη των στόχων της, παρουσιάστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Εξέδρα». Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε μεταξύ άλλων:

«Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός προσπαθεί και πιστεύει ότι έχει ομάδα να μας νικήσει, έτσι και φέτος. Οι δύο ομάδες απέχουν όσον αφορά το μπάντζετ πολύ από τις άλλες, αλλά έχουμε χάσει πολλές φορές από μικρές ομάδες. Στην Ευρωλίγκα, υπάρχουν 16 ομάδες που κάθε χρόνο διεκδικούν μια θέση στο φάϊναλ φορ. Κάθε χρόνο η διοργάνωση γίνεται καλύτερη»

Όσον αφορά το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Τζον Τσίλντρες ο τεχνικός του Παναθηναϊκού απάντησε: «Η απάντηση είναι τόσο απλή... Διαμαντίδης, Σπανούλης, Γιασικεβίτσιους, Χατζηβρέττας, Νίκολας, Περπέρογλου, Κέτσμαν. Αλβέρτης, Σάκοτα, Τσαρτσαρής, Φώτσης, Μπατίστ, Βεργίνης και Πέκοβιτς... Είναι καλό για τον Ολυμπιακό ότι ήρθε, αν και εγώ δεν τον έχω δει, αλλά δεν είναι όλος ο Ολυμπιακός».

Για το αντίο του Φράνκι στο τέλος της περιόδου, ο Ομπράντοβιτς είπε: «Ο Αλβέρτης είναι μια προσωπικότητα ταυτισμένη με την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που δούλεψα τόσα χρόνια μαζί του. Θεωρώ πως πρέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό και του χρόνου. Είναι όνειρο να τελειώσουμε την σεζόν με triple crown για να τελειώσει έτσι την καριέρα του ο Φράνκι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: