Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2008

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 0-0


Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες χωρίς πολλές ευκαιρίες μπροστά στις αντίπαλες εστίες δεν έδειξαν απειλητικές και έμειναν στο 0-0.

Σ' ένα παιχνίδι τακτικής από τους δύο προπονητές στην σκακιέρα της Τούμπας, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος είχε την εδαφική υπεροχή αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Ο "δικέφαλος του Βορρά" παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε άλλους δύο βαθμούς στην προσπάθεια για την κορυφή.

Χαλκιάς και Τζόρβας χρειάστηκαν να επέμβουν σε δύο "κλασικές" ευκαιρίες (σουτ Γκάμπριελ και σουτ Μπακαγιόκο) και τα κατάφεραν με τα πόδια να διατηρήσουν το μηδέν για την εστία τους. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μια φάση στο 22' όταν ο Σπυρόπουλος έδιωξε την μπάλα ανάμεσα στον Μουσλίμοβιτς που έπεσε από την παρέμβαση του διεθνή αμυντικού.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Δάρλας, Μάρκος Αντόνιο, Μαλεζάς, Γκαρσία (46' Μπιζέρα), Βερόν (71' Μπαλάφας), Ίβιτς, Κονσεϊσάο, Κωνσταντινίδης (60' Μπακαγιόκο), Μουσλίμοβιτς.

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Βύντρα, Μάτος (71' Τζιόλης), Σιμάο, Ιβανσιτς (80' Καραγκούνης), Γκάμπριελ, Σαλπιγγίδης (66' Ρουκάβινα), Μάντζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: