Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2008

Oλυμπιακός-Πανθρακικός 2-0


Δίχως να πατήσει "γκάζι" ο Ολυμπιακός πέτυχε την πέμπτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 του Πανθρακικού στο "Καραϊσκάκη" και παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Superleague έπειτα από 6 αγωνιστικές.

Με κορυφαίο τον Λουτσιάνο Γκαλέτι που πέτυχε τα δύο γκολ
και με την απόδοση του ανέβασε τον ρυθμό της ομάδας του, οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το τρίποντο της νίκης κόντρα στον Πανθρακικό που προσπάθησε δίχως όμως αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε είχαν για άλλον έναν αγώνα το σύνδρομο του κακού πρώτου ημιχρόνου, όμως δεν τους κόστισε αφού στην επάναληψη ανέβασαν στροφές και κατέκτησαν τη νίκη.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει διαφορά 6 βαθμών από τον Παναθηναϊκό που έχει έναν αγώνα λιγότερο, 7 βαθμούς από την ΑΕΚ και 4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Ραούλ Μπράβο (38' Πάντος), Στολτίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος (52' Μπελούτσι), Γκαλέτι, Λέτο, Κοβάσεβιτς, Ντιόγκο (75' Όσκαρ).

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Ρόκα (53' Βρονταράς), Βελάσκο, Κλέμεντ, Αγγελόπουλος, Ζαπρόπουλος, Κανωτίδης (81΄Πονσέ), Ολίσε, Κωνσταστινίδης, Ριέρα, Ντιαλό, Ενρίκες (74' Ρομπίνιο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: