Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2008

Γαλατασαράι-Ολυμπιακός 1-0: Ήττα και κάκιστη εμφάνιση (βιντεο)


Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA ήταν το χειρότερο δυνατό. Ήττα μέσα στην Τουρκία από τη Γαλατασαράι με 1-0, συνοδευόμενη με κάκιστη εμφάνιση.
Στην κυριολεξία, οι «ερυθρόλευκοι» δεν φάνηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης ικανοί να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω και δίκαια αποχώρησαν με σκυμμένα κεφάλια.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε με κεφαλιά ο Χάρι Κιούελ (26’). Λίγα λεπτά αργότερα ο Ντιόγο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή (39’), αλλά ο διαιτητής αρνήθηκε λανθασμένα να δώσει πέναλτι. Τα πάντα θα είχαν τελειώσει νωρίς για τους Πειραιώτες, αν το σουτ του Λίνκολν δεν είχε χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι (55’).

Η τύχη γύρισε την πλάτη για δεύτερη φορά στον Βραζιλιάνο, μια και το απευθείας φάουλ του προσέκρουσε στο ίδιο σημείο (88’)… Μια κεφαλιά του Κοβάσεβιτς και μία του Ντιόγο, οι μοναδικές στιγμές που αξίζουν αναφοράς από πλευράς φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις:

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (Μίκαελ Σκίμπε): Ντε Σάνκτις, Εμρέ Ασίκ, Σερβέτ, Χακάν, Μπαλτά, Αρντά, Αϊχάν (72' Βολκάν), Λίνκολν, Κιούελ (86' Μεχμέτ), Μπάρος (79' Νοντά), Σαμπρί Σαρίογλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Παντος (58' Λέτο), Αβρ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Αντζας, Πατσατζόγλου (74' Όσκαρ), Γκαλέτι (79' Κοβάσεβιτς), Τοροσίδης, Μπελούτσι, Ντιόγο

Διαιτητής: Εδουάρδο Ιτουράλντε Γκονζάλες (Ισπανία)

Κίτρινες: Λίνκολν, Αϊχάν, Εμρέ Ασίκ - Πατσατζόγλου, Άντζας, Γκαλέτι, Ντομί

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: