Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2008

Βαλβέρδε: Πολλά προβλήματα στην επανάληψη, κλειδί ο αγώνας με Μπενφίκα


«Ξεκινήσαμε καλά στην αναμέτρηση, μέχρι που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Δυστυχώς, φεύγουμε από εδώ χωρίς βαθμούς», είπε αρχικά ο Βαλβέρδε και συνέχισε:

«Στο α’ μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, όμως στην επανάληψη είχαμε σοβαρά προβλήματα, αφού δεν μπορούσαμε να περάσουμε την μπάλα μπροστά. Σε εκείνο το σημείο ξεφύγαμε κάπως από το παιχνίδι μας κι έτσι είχαμε προβλήματα και στην άμυνα μας, με αποτέλεσμα η Γαλατασαράι να έχει 2-3 καλές ευκαιρίες. Στο τέλος βάλαμε περισσότερους επιθετικούς και στο τέλος είχαμε κάποιες ευκαιρίες με ψηλές μπαλιές, με κάποια από τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Η Γαλατά έχει πολύ καλούς παίκτες, όπως οι Λίινκολν και Αρντά, που μας δυσκόλεψαν πολύ».

Όσο για τη συνέχεια και τον αγώνα με την Μπενφίκα στο Καραϊσκάκη σε δύο αγωνιστικές (υπάρχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική), ο Βαλβέρδε ήταν ξεκάθαρος. «Ναι, είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Από τη στιγμή που χάνεις τον πρώτο παιχνίδι, ο δεύτερος αγώνας μετατρέπεται σε ματς κλειδί, γιατί σε αυτή τη διοργάνωση πρέπει να κερδίσεις τουλάχιστον δύο αγώνες για να περάσεις», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: