Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2008

Εκτός για 4-6 εβδομάδες ο Λεονάρντο. Θλάση στα πλευρά ο Μπελούτσι, σύσπαση στον δικέφαλο ο Γκαλέτι


Επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς οι αρχικοί φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού για τον Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος άσος, που τραυματίστηκε στο ίδιο πόδι στην αναμέτρηση με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποία έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου προς τρίτου βαθμού στο δεξιό μηριαίο δικέφαλο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα στερηθεί τις υπηρεσίες του παίκτη του για τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες.

Θλάση στα πλευρά ο Μπελούτσι

Από εκεί και πέρα, ο Φερνάντο Μπελούτσι υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο και υπερηχογράφημα, από τα οποία διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στα πλευρά. Σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, λόγω της κάκωσης που τον ταλαιπωρεί στο ισχίο, υποβλήθηκε και ο Παρασκευάς Αντζας, αλλά ήταν αρνητική. Από τον γιατρό της ομάδας, Λάκη Νικολάου εξετάσθηκε και ο Ιεροκλής Στολτίδης. Ο τραυματισμός του «Ιέρο» έχει παρουσιάσει βελτίωση και η ένταξή του στο πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας θα εξαρτηθεί από την βελτίωση που θα παρουσιάζει καθημερινά η κλινική του εικόνα.

Θεραπεία για Γκαλέτι

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, οι παίκτες που αγωνίσθηκαν στο ματς με τους «κίτρινους» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Γκαλέτι, που έχει σύσπαση στον δεξιό δικέφαλο, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Πατσατζόγλου, ενώ ο Ραούλ Μπράβο έκανε εντατικό ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, το οποίο περιλάμβανε ασκήσεις και με μπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: