Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2008

AEK:Φιλική νίκη 3-1 επί της Ν. Ιωνίας


Την ευκαιρία να πάρουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους είχαν ορισμένοι παίκτες της ΑΕΚ, που μέχρι σήμερα δεν έχουν παίξει πολύ στο πρωτάθλημα. Η Ένωση έδωσε φιλικό αγώνα με τη Νέα Ιωνία και επ0ικράτησε 3-1.

Στο πρώτο ημίχρονο, η απόδοση του «δικεφάλου της Αθήνας» ήταν τραγική, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην έχουν ρυθμό στο παιχνίδι τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθεί η ομάδα της Ν. Ιωνίας με σουτ του Μπαλάσκα στο 25’.

Στην επανάληψη, τα πράγματα άλλαξαν... Ο Μιχάλης Παυλής πήρε το όπλο του και αφού ισοφάρισε με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 55’, έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΚ στο 65’, αξιοποιώντας ιδανικά όμορφο γέμισμα του Γκέντσογλου. Το τελικό σκορ έγραψε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, και αφού η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και άλλαξε πορεία, ο Βασίλης Πλιάτσικας (75').

ΑΕΚ: Μάχο (46’ Αραμπατζής), Άλβες, Γκέντσογλου, Λαγός, Ενσαλίβα, Μπερνς, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Χετεμάι, Εντίνιο (57’ Τρίψας), Παυλής.

Για την ομάδα της Νέας Ιωνίας αγωνίστηκαν οι: Βαγγελάκος, Λυκούρης, Αλεξίου, Αλεξόπουλος, Βάσος, Γκαϊδας, Ζαρκαλί, Καβαλάρης, Καραγιάννης, Καράμπελας, Κούρκουλας, Λύσανδρου, Μαστρογιάννης, Μπαλάσκας, Νεοφώτιστος, Πανέτας, Πάνος, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Σώντας, Τσιτοφώτος, Υφαντής, Χρόνης, Χρονόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: