Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2008

Επιστρέφουν Γκαλέτι, «Πάτσα» και Ρ. Μπράβο»


Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να είχε δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για την Πέμπτη, ωστόσο όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών πήγαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ακολούθησαν τα προγράμματα που τους έχουν καθοριστεί.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ακολούθησε για άλλη μια μέρα ατομικό πρόγραμμα, όμως έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις που είχε και την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Κάτι που θα φαίνεται πως θα συμβεί και για τον Χρήστο Πατσατζόγλου, που σήμερα προπονήθηκε τόσο στο γυμναστήριο, όσο και στο γήπεδο με τρέξιμο. Ακόμα, ο Ραούλ Μπράβο που την Τρίτη γυμνάστηκε με την ομάδα, ακολούθησε σήμερα έντονο πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο.

Δύσκολα Μπελούτσι, Άντζας και «Ιέρο»

Στα αρνητικά της σημερινής ημέρας συγκαταλέγεται η περίπτωση του Φερνάντο Μπελούτσι, εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και ακολούθησε ατομικό σε γυμναστήριο και πισίνα. Όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Εργοτέλη, όπως και ο Παρασκευάς Άντζας, που μαζί με τον Λεονάρντο (νοκ άουτ για 40 μέρες) έκανε θεραπεία.

Βελτίωση «Ιέρο»

Ο τραυματισμός του Ιεροκλή Στολτίδη παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να ακολουθεί την Πέμπτη πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο. Έτσι, αναφορικά με την περίπτωση του υπάρχουν ορισμένες ελπίδες συμμετοχής στον αγώνα κόντρα στους ιδιαίτερα επικίνδυνους Κρητικούς.

Τέλος, ο Ντιντιέ Ντομί αποκόμισε ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Διαγόρα και έκανε θεραπεία, όμως η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: