Παρασκευή, Οκτωβρίου 10, 2008

Νικοπολίδης: "Γουστάρω τον Θρύλο!"


Ο Αντώνης Νικοπολίδης για άλλη μια φορά, με δηλώσεις του, έδειξε πραγματικά για ποιο λόγο φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και δήλωσε ξεκάθαρα: "Γουστάρω που παίζω στον Ολυμπιακό". Διήμερο ρεπό έδωσε ο Βαλβέρδε.

Ο "φύλακας άγγελος" κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στον "Πρωταθλητή" μίλησε για την άνοδο της απόδοσης της ομάδας, για τον αποκλεισμό, για τη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον αποκλεισμό από τον θεσμό του Champions league:

"To είχα πει και το επαναλαμβάνω πως ο αποκλεισμός μας στοίχισε πολύ. Προσωπικά ακόμη το σκέφτομαι και με ενοχλεί. Αφήσαμε πίσω, όμως, ότι έγινε και πλέον είμαστε επικεντρωμένοι στην πρόκληση που έχουμε μπροστά μας και είναι το Κύπελλο UEFA.

Φέτος στο θεσμό παίρνουν μέρος σπουδαίες ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι και έντονος ανταγωνισμός θα υπάρξει και μεγάλες δυσκολίες. Πιστεύω, όμως, ότι ο Ολυμπιακός θα είναι και δυνατός και ανταγωνιστικός για να πάει όσο γίνεται καλύτερα"

Για την άνοδο της απόδοσης του Ολυμπιακού:

"Η ομάδα έχει βρει τον ρυθμό της. Ειδικά μέσα στο "Καραΐσκάκη" είμαστε πολύ δυνατοί. Το αποδείξαμε, νομίζω, και στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εκείνο που θα πρέπει να βελτιώσουμε είναι η απόδοση μας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν το κάνουμε αυτό, πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα με καμία ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου"

Για την εκτός έδρας εικόνα:

"Θα πρέπει να βελτιώσουμε το ρυθμό μας και να μπαίνουμε πιο δυνατά στο παιχνίδι"

Για την νίκη επί της ΑΕΚ:

"Ήταν από κάθε άποψη μια σημαντική επιτυχία. Πέρα από το γεγονός ότι νικήσαμε έναν από τους βασικούς μας ανταγωνιστές για το πρωτάθλημα, κάναμε και μία εμφάνιση που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση όλης της ομάδας. Κι αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό"

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει μετά το καλοκαίρι:

"Σου μιλάω ειλικρινά ότι δεν θέλω να σκέφτομαι τόσο μακριά. Προσπαθώ να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε να κάνουμε ακόμη πολλά φέτος και οι απαιτήσεις του κόσμου είναι πάντα μεγάλες. Δεν σου κρύβω ότι γουστάρω που παίζω στον Ολυμπιακό, αλλά για τι θα γίνει απο το καλοκαίρι είναι πολύ νωρίς για να πώ."

Διήμερο ρεπό - ατομικό ο Ντούντου

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του το Σαββατοκύριακο. Ο Ισπανός προπονητής θα περάσει τις δύο ημέρες στην πατρίδα του, μαζί με την οικογένειά του, η οποία βρίσκεται μόνιμα στην Ισπανία.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν δύο φορές την Πέμπτη (9/10). Το απόγευμα (19:00), οι Στολτίδης, Γκαλέτι και Γκαλίτσιος ακολούθησαν πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ οι Λέτο και Κόβατς ακολούθησαν πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Στην πρωινή προπόνηση (10:30) οι Στολτίδης και Γκαλίτσιος ακολούθησαν πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο, ενώ οι Γκαλέτι, Λεονάρντο και Λέτο έκαναν ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Κόβατς, ενώ ο Ντουντού έκανε θεραπεία.

Την Παρασκευή (10/10), οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στις 10:30, ενώ το Σαββατοκύριακο (11-12/10) θα έχουν ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: