Παρασκευή, Οκτωβρίου 10, 2008

Δώνης στους παίκτες: Θέμα χρόνου να βγει στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε. «Κληρώνει» για Λεόν


Μια μίνι ομιλία προς τους παίκτες της ΑΕΚ περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα της Ένωσης, από τον Γιώργο Δώνη. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βγει στο γήπεδο η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, για αυτό το λόγο δε θα πρέπει να ανησυχούν και αγχώνονται.

«Τις επόμενες ημέρες θα δουλέψουμε ξανά πάνω στην τακτική και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες μας. Είναι θέμα χρόνου να βγει η δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο. Σιγά-σιγά θα βγουν στοιχεία όπως οι αυτοματισμοί. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάνουμε καθημερινά», ήταν τα λόγια του Γιώργου Δώνη.
Αποφασίζει για Λεόν

Σημαντική είναι η σημερινή μέρα για τον Λεόν, τον 19χρονο αριστερό μπακ που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες από τον Γιώργο Δώνη. Το «Τρένο» μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα αποφανθεί αν θα παραμείνει για περαιτέρω δοκιμή ο νεαρός ή αν θα μαζέψει τα πράγματα του από τους Θρακομακεδόνες. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι ο Λεόν έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον Δώνη, παρότι υστερεί στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Ο Κολομβιανός μέρα με την μέρα είναι καλύτερος και το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ δείχνει ικανοποιημένο από την παρουσία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: