Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2008

Μουρίνιο: "Καλύτερος ο ΟΣΦΠ από τον ΠΑΟ"


Ο Ζοσέ Μουρίνιο ερωτώμενος για τη νίκη της Ανόρθωσης επί του Παναθηναϊκού, αποτέλεσμα το οποίο έφερε την "κυρία" συγκάτοικο της Ίντερ στην κορυφή του Β' Ομίλου με 4 βαθμούς τόνισε:

"Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα το αποτέλεσμα της Ανόρθωσης με τον Παναθηναϊκό, όμως δεν με εξέπληξε. Στα προκριματικά νίκησαν με 3-0 τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό"

Όσο για την αποτυχία της δικής του ομάδας, να πάρει την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Βέρντερ, είπε: "Δεν είναι δυσαρεστημένος από τις αποδοκιμασίες. Οι φίλαθλοι είναι βασικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο κι έχω μάθει να σέβομαι τη γνώμη τους. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, αν σκεφτούμε πόσες ευκαιρίες δημιουργήσαμε. Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο.

Την Τρίτη η Άρσεναλ νίκησε με 4-0 την Πόρτο κι όλοι έλεγαν πόσο φανταστικά έπαιξε, αλλά αν δει κάποιος τον αγώνα θα έπρεπε να χάνει με 3-0 στα πρώτα 30'. Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Αν κάποιος έπρεπε να νικήσει, είναι η Ίντερ. Σίγουρα μία ισοπαλία στην έδρα μας δεν είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά αν δούμε πώς έχει η κατάσταση, είμαστε πρώτοι με 4 βαθμούς και πλέον έχουμε μπροστά μας δύο ματς με την Ανόρθωση, που πάντως δεν θα είναι εύκολα. Πάντως είμαι 100% βέβαιος, όχι 99%, πως θα προκριθούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: