Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2008

Κετσπάγια: "ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ"


Ο Τιμούρ Κετσπάγια, στη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη ενόψει της αναμέτρησης με την Ίντερ για το β’ όμιλο του Champions League, παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά λακωνικός, μετρημένος, προσγειωμένος αλλά προπαντός απαιτητικός.

Κατέστησε σαφές πως η Ανόρθωση θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. "Δεν είμαστε το φαβορί, όμως, ούτε και στα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν το φαβορί", είπε σε κάποιο σημείο των δηλώσεών του, για να σπεύσει να προσθέσει με νόημα: "Αποδείξαμε ότι δεν μετράει ποιός είναι το φαβορί σε ένα παιχνίδι".

Και συνέχισε: "Ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε, είδαμε την Ίντερ και στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρόμα και ελπίζουμε αύριο να παρουσιαστούμε πολύ καλά διαβασμένοι ώστε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα".

Ο εκ των αρχηγών της Ανόρθωσης, Νίκος Κατσαβάκης, δεν έδειξε να τον απασχολεί το όνομα του αντιπάλου. Όταν ρωτήθηκε από συνάδελφο, αν έχει συνειδητοποιήσει πως πιθανόν να κληθεί να μαρκάρει ίσως τον καλύτερο στράικερ του κόσμου, απάντησε χωρίς δισταγμό και με εντυπωσιακή φυσικότητα: "Σίγουρα. Και δεν είναι μόνο ο Ιμπραΐμοβιτς. Έχει κι άλλους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές η Ίντερ που θέλουν προσοχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: