Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2008

ΜΟΥΡΙΝΙΟ: "ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" "Συγχαρητήρια στον Κετσπάγια"


Ο Ζοσέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση για τον β' όμιλο του Champions League, έκανε κολακευτικά σχόλια για την Ανόρθωση και τον Τιμούρ Κετσπάγια:

"Είναι καλή ομάδα και το είδαμε με τη Βέρντερ και τον Παναθηναϊκό. Για να έχει τέσσερις βαθμούς, σημαίνει ότι είναι πολύ καλά οργανωμένη. Είναι πολύ δυνατοί στην τακτική και δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντί τους".

Σε άλλο σημείο των τοποθετήσεών του είπε: "Συγχαρητήρια στον Κετσπάγια που κατάφερε φτιάξει τόσο καλή ομάδα. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά".

Έκανε ιδιαίτερη μνεία και στον Μπεκιάι, τον οποίο παρακολούθησε, όπως είπε, στον αγώνα Πορτογαλία – Αλβανία.

Παράλληλα στάθηκε στην κρισιμότητα της νίκης για την Ίντερ, ιδιαίτερα μετά την ισοπαλία με τη Βέρντερ Βρέμης για την 2η αγωνιστική.

"Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για μας, αν νικήσουμε φτάνουμε τους επτά βαθμούς. Θέλουμε να κερδίσουμε τον όμιλο αλλά αν αποτύχουμε αύριο τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα. Πρέπει να νικήσουμε και δεν έχουμε άλλη επιλογή", είπε ο τεχνικός των "νερατζούρι".

Μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Ρόμα και τη νίκη 4-0, ο Μουρίνιο αναφέρθηκε στις συνέπειες που θα έχει το παιχνίδι για την Serie A στο ματς κόντρα στην Ανόρθωση: "Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουμε μετά τη νίκη απέναντι στη Ρόμα. Αν παίξουμε άσχημα, πάντως, δεν θα είναι η πρώτη φορά. Ασφαλώς δεν θέλουμε κάτι τέτοιο να συμβεί αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη στο Champions League. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς από την Ανόρθωση".

Στα αγωνιστικά νέα της Ίντερ, οι Λουίς Φίγκο (πρόβλημα στο πόδι), Μάξουελ (πρόβλημα στη γάμπα) και Πατρίκ Βιεϊρά (πρόβλημα στη γάμπα) είναι εκτός. Οι Μάρκο Ματεράτσι και Αντριάνο ίσως επιστρέψουν, αφού έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Ρόμα. Ο βετεράνος τερματοφύλακας Φρανσέσκο Τόλντο θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, όπως δήλωσε σήμερα Τρίτη ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: