Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2008

Τεν Κάτε σε παίκτες: Μπράβο σας, έτσι να συνεχίσετε. Δεν θέλω σκυμμένα κεφάλια!


Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι με τη Βέρντερ Βρέμης ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους «πράσινους» στην προπόνηση της Πέμπτης, τους ζήτησε να συνεχίσουν με ανάλογο ρυθμό και να μην έχουν σκυμμένα κεφάλια, γιατί δεν το αξίζουν.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλατε στο παιχνίδι με τη Βέρντερ, αλλά και για την αγωνιστική εικόνα που έδειξε η ομάδα. Αξίζαμε τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι από την Βέρντερ και θεωρώ ότι κάναμε μία από τις καλύτερες μας εμφανίσεις», τους είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια και απογοητευμένα πρόσωπα. Παλέψαμε στο γήπεδο, καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα γκολ αντικανονικό και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και στα ματς που ακολουθούν για το πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής με τον Ηρακλή, το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» εξήγησε, μάλιστα, στους παίκτες του γιατί δεν ανακοίνωσε νωρίς την αποστολή. «Ήθελα να είστε όλοι σε εγρήγορση για αυτό και δεν ανακοίνωσα την αποστολή ως συνήθως. Έχουμε πολλά συνεχόμενα σημαντικά ματς και θέλω όλοι να είστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι», σημείωσε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: