Πέμπτη, Οκτωβρίου 16, 2008

Ξεκουράζει Αβραάμ ο Βαλβέρδε


Οι πέντε διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (Α. Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Ζεβλάκοβ, Σίσιτς) έδωσαν κανονικά το "παρών" στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη την Πέμπτη (16/10), στην απογευματινή προπόνηση της πειραϊκής ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19:00.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό συνεχίστηκε δίχως προβλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε
, ο οποίος αναμένεται να δώσει ανάσες σε κάποιους σημαντικούς παίκτες της εντεκάδας ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με την Γαλατασαράι, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου UEFA.

Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας θα δώσει θέση βασικού στον Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος πρόσφατα αποθεραπεύτηκε και ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ πιθανότατα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα φέτος δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Ο Ισπανός τεχνικός προβληματίζεται και για τη χρησιμοποίηση ή όχι του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος μαζί με τον Αβραάμ αγωνίστηκαν και στους δύο αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Μίχαλ Ζεβλάκοβ, που αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια της Εθνικής Πολωνίας, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αλλά ο έμπειρος αμυντικός δεν είχε αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: