Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2008

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ: Μόνο νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα

Μόνο νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα, ζήτησε από τους παίκτες του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Ολυμπιακού την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, ο Βαλβέρδε έγραψε στον πίνακα των αποδυτηρίων, τα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι τις γιορτές, τα οποία είναι: Πανθρακικός, Γαλατασαράι (εκτός), Άρης (εκτός), Εργοτέλης, Παναθηναϊκός (εκτός), Ηρακλής (εκτός), Μπενφίκα, Πανιώνιος, Μέταλιστ (εκτός), Λεβαδειακός, Λάρισα (εκτός), Χέρτα και Θρασύβουλος.

Με νίκες στα παραπάνω ματς, είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός αποκτά προβάδισμα τίτλου από νωρίς, ενώ προχωράει και στο Κύπελλο UEFA, μία διοργάνωση που αρέσει (και ταιριάζει λόγω... προϊστορίας) στον Ερνέστο Βαλβέρδε...

Διάστρεμμα ο Τοροσίδης

Με ελαφρύ διάστρεμμα, επέστρεψε ο Βασίλης Τοροσίδης από την Εθνική ομάδα. Η κατάσταση του Έλληνα αμυντικού θα εκτιμηθεί ξανά την Παρασκευή, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Οι Τζόρτζεβιτς, Ντουντού και Λεονάρντο, συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας τους, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος έχει μία σύσπαση στον προσαγωγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: