Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2008

ΠΑΟ: Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ


Εκτενής συζήτηση έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στην Παιανία σε μια προσπάθεια να αναλυθούν τα αίτια για την νέα απώλεια βαθμών στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και την προβληματική εικόνα της ομάδας σε καίρια διαστήματα της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Ο Χενκ Τεν Κάτε ήταν σαφώς πιο ήρεμος από ό,τι μια μέρα πριν, κατέβασε τους τόνους και δεν αρνήθηκε το δικό του μερίδιο ευθύνης, ενώπιον των παικτών του. «Φταίμε όλοι και πάνω από όλους φταίω εγώ», είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός σε μια αποστροφή του λόγου του, θέλοντας να δείξει στους ποδοσφαιριστές τους πως το κυριακάτικο ξέσπασμα του τόσο στα αποδυτήρια όσο και στην συνέντευξη Τύπου, είχε να κάνει περισσότερο με την ένταση της στιγμής.

Απενοχοποίηση της άμυνας

Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να πουν την άποψη του για το... «τις πταίει» και συμφώνησαν πως δεν θα πρέπει να ρίχνεται η ευθύνη αποκλειστικά στην αμυντική γραμμή στα γκολ που δέχονται οι «πράσινοι». Πρώτος από όλους συμφώνησε ο Τεν Κάτε (το έκανε άλλωστε και στην συνέντευξη Τύπου), αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η αμυντική λειτουργία είναι υπόθεση και των επιθετικών και των μέσων. Μη τα ρίχνουμε όλα στους αμυντικούς...».
Πάντα στο ξενοδοχείο

Παράλληλα έκανε συστάσεις στους παίκτες που αγωνίζονται από την μέση και μπροστά για την έλλειψη συγκέντρωσης και αναποτελεσματικότητα που παρατηρείται στα τελευταία παιχνίδια και ασφαλώς... κόστισε. Δεν παρέλειψε, επίσης, να ανακοινώσει στο έμψυχο δυναμικό πως στο εξής η ομάδα θα συγκεντρώνεται σε ξενοδοχείο πριν τα εντός έδρας παιχνίδια, κάτι που δεν έγινε το Σάββατο, παραμονή του αγώνα με τον «γηραιό»...
Πιθανή επιστροφή Μάτος

Από εκεί και πέρα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ακολούθησε θεραπεία και λογικά δεν θα παρθεί ρίσκο με την συμμετοχή του στο ματς της Τετάρτης αφού ακολουθεί μια τριάδα αγώνων «φωτιά», με Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, με Βέρντερ στην Βρέμη, καθώς και το κλασικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Πιθανότατα, θα επιστρέψει ο Μάτος που δεν αγωνίστηκε λεπτό για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (και μετά την πληθωρική του παρουσία στο ματς της Τούμπας). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε μόνο ο Λεοντίου, αφού ο Ροντρίγκο Σόουζα υπολογίζεται πλέον κανονικ

Δεν υπάρχουν σχόλια: