Σάββατο, Οκτωβρίου 18, 2008

Τεν Κάτε στους οργανωμένους: Συγνώμη για την ήττα στην Κύπρο, έφταιγα εγώ


Την απόλυτη ευθύνη για την ήττα στην Κύπρο, από την Ανόρθωση, ανέλαβε ο Χενκ Τεν Κάτε, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τους οργανωμένους φίλους του Παναθηναϊκού. Ο Ολλανδός τεχνικός ευχαρίστησε τους οπαδούς για την παρουσία τους τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας ματς, υποσχόμενος, μάλιστα, ότι θα ανταποδώσει στην πράξη αυτός και οι ποδοσφαιριστές του, αυτή την υποστήριξη.

Ο 54χρονος προπονητής, είπε στην αντιπροσωπεία των οργανωμένων που βρέθηκαν στην Παιανία: «Θέλω να σας πω ότι όσον αφορά το παιχνίδι στην Κύπρο με την Ανόρθωση. Ξέρω πόσο πολύ σας πίκρανε αυτή η ήττα και θέλω να ζητήσω συγνώμη. Για αυτό που έγινε στην Κύπρο, φταίω εγώ. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για την ήττα και δεν έχουν καμία ευθύνη οι παίκτες».
«Κοιτάμε μπροστά, κόουτς»
Σε εκείνο το σημείο, ένας από τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρισκόταν στο χώρο, είπε : «Κόουτς, «ok», τελείωσε αυτό. Κοιτάμε μπροστά τώρα και πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Νίκη στην Τούμπα»! Ο Τεν Κάτε χαμογέλασε και συμπλήρωσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη συμπαράστασή σας, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Βλέπουμε ότι είστε κοντά μας στα δύσκολα και θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε αυτή την υποστήριξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: