Σάββατο, Οκτωβρίου 18, 2008

Βιντεοθεραπεία από Βαλβέρδε


Το πρόγραμμα της Παρασκευής εκτός από προπόνηση περιελάμβανε και βιντεοθεραπεία για τους «ερυθρόλευκους». Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδειξε στους ποδοσφαιριστές του φάσεις από τον αγώνα με την ΑΕΚ και τόνισε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του στην αναμέτρηση αυτή. Μάλιστα στις φάσεις των δύο γκολ μίλησε με θετικά λόγια στους ποδοσφαιριστές τους για τον τρόπο με τον οποίο πίεσαν τους αντιπάλους τους.

«Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να πρεσάρουμε την αντίπαλη ομάδα. Να την αναγκάζουμε σε λάθη και να είμαστε συνεχώς μπροστά» είπε ο Ισπανός για να συνεχίσει τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές του και τα αρνητικά του παιχνιδιού τους: «Όταν γίνεστε κάτοχοι της μπάλας και θέλετε να την σπρώξετε στην επίθεση πρέπει να έχετε μεγαλύτερη υπομονή και πάνω απ’ όλα να μην είστε επιπόλαιοι. Να αγωνίζεστε με ταχύτητα αλλά όχι με βιασύνη».

Η προπόνηση της Παρασκευής, κατά τα άλλα περιείχε πολύ δουλειά στις στημένες φάσεις ενώ, ουσιαστικά ο Βαλβέρδε έκανε και μία πρόβα για την 11αδα του προσεχούς παιχνιδιού με τον Πανθρακικό. Ο Ισπανός έδειξε να σκέφτεται να ξεκουράσει τους διεθνείς του και με δεδομένη αυτή την επιθυμία του δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν βασικοί οι Τάσος Πάντος, Ραούλ Μπράβο και Γιώργος Γκαλίτσιος. Στο παιχνίδι με την ομάδα της Κομοτηνής αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στην βασική 11αδα και ο Ιεροκλής Στολτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: