Δευτέρα, Οκτωβρίου 20, 2008

Πονάει ο «Ιέρο»


Η Τρίτη είναι η κρίσιμη μέρα για τον 33χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Παρότι αρχικά το πρόβλημα δεν φαινόταν ιδιαίτερα σοβαρό, σήμερα ο Στολτίδης πονούσε πολύ και όπως γίνεται αντιληπτό η ανησυχία μεγαλώνει. Αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του και αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή, που θα αναχωρήσει την Τετάρτη για τη Τουρκία.

Μόνο ο «Πάτσα»

Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε ο Βαλβέρδε εν όψει του αγώνα με τη Γαλατά είναι να χάσει και τον Στολτίδη. Ήδη δεν μπορεί να υπολογίζει τους Λεονάρντο, Τζόρτζεβιτς, καθώς και τον άλλο του βασικό αμυντικό μέσο, τον Ντουντού. Αν λείψει και ο «Ιέρο», ο μοναδικός ετοιμοπόλεμος «κόφτης», θα είναι ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Δεν υπολογίζεται άλλωστε και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, καθώς δεν έχει δηλωθεί στη λίστα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Έτσι, ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα αναγκαστεί να καταφύγει σε άλλες λύσεις για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με πιθανότερο σενάριο τη χρησιμοποίηση του Άντζα (είχε παίξει στο 5-0 με τη Νόρτζελαντ) στα χαφ δίπλα στον Πατσατζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: