Παρασκευή, Οκτωβρίου 10, 2008

«Να προσέξουμε πολύ Ντιόγκο και Ντάρκο!..»


Ο προπονητής της Γαλατασράϊ Μίκαελ Σκίμπε έχει ήδη αρχίσει να ασχολείται πολύ ενεργά με την ...κατασκοπεία των «ερυθρόλευκων». Πρώτη δουλειά του γερμανού τεχνικού της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, ήταν να δει το βίντεο του πρόσφατου ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, στο οποίο η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με σκορ 2-0.

Από τους παίκτες της ελληνικής ομάδας τον εντυπωσίασαν κυρίως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Ντιόγκο.

Μιλώντας για τους αντιπάλους της ομάδας του στον τηλεοπτικό σταθμό της Γαλατασαράι, Galatasaray TV, και αναφερόμενος στον Ολυμπιακό, ο Σκίμπε αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στους δύο ποδοσφαιριστές, τους οποίος χαρακτήρισε εξαιρετικά επικίνδυνους.

«Να τους προσέξουμε!»

«Ο Ολυμπιακός διαθέτει δύο πολύ καλούς παίκτες στην επίθεση, τους Κοβάσεβιτς και Ντιόγο. Πρέπει να τους προσέξουμε πολύ, ώστε να τους αντιμετωπίσουμε με επιτυχία. Και οι δυο έχουν πολύ καλή κίνηση και εξαιρετική ικανότητα στο σκοράρισμα. Ο Ολυμπιακός παίζει διαφορετικά εκτός έδρας, από ότι στο γήπεδό του. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να το κερδίσουμε», είπε ο Σκίμπε.
«Όμιλος επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Τουρκίας πρόσθεσε ότι ο 2ος όμιλος του Κυπέλλου UEFA είναι εξαιρετικά αμφίρροπος: «Είναι ένας όμιλος επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα αγωνίζονται σχεδόν κάθε χρόνο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η Χέρτα έχει παίξει επίσης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένας δύσκολος όμιλος και όπως φαίνεται για να εξασφαλίσει σίγουρα την πρόκριση κάποια ομάδα, θα πρέπει να συγκεντρώσει τουλάχιστον οκτώ βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: