Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2008

Βαρύ το κλίμα στον Ολυμπιακό


Βαρύ το κλίμα στον Ολυμπιακό, μετά την ήττα με 1-0 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδος, εκεί όπου αντιμετωπίζουν την Τετάρτη τον Διαγόρα στη Ρόδο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν φανερά απογοητευμένος το βράδυ της Κυριακής και δεν μπορούσε να κατανοήσει πως η ομάδα "μεταλλάσσεται" στα εκτός έδρας παιχνίδια, που μπορούν και δίνουν πρωταθλήματα.

Οι ευθύνες είναι πολλές και μοιράζονται πέρα από τον προπονητή και στους παίκτες, οι οποίοι επέδειξαν χαρακτηριστική απάθεια στον αγωνιστικό χώρο (πέραν του Ντιόγο), δίχως να αποδείξουν σε καμία στιγμή του παιχνιδιού, ποιος είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος.

Το κύπελλο έρχεται την Τετάρτη και ο Διαγόρας περιμένει στη Ρόδο, για να κάνει ξανά δύσκολη τη ζωή της ομάδας του Πειραιά, όπως πέρυσι, όταν ο Ολυμπιακός επικράτησε στο τέλος, με δύο τέρματα του Μήτρογλου...

Θλάση ο Λεονάρντο

Από τραυματισμούς άλλο τίποτα! Τελευταίο "θύμα", ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο, που δεν πρόλαβε να επιστρέψει στα γήπεδα και έπαθε ξανά θλάση, η οποία μπορεί να τον κρατήσει μέχρι και ένα μήνα εκτός.

Πονάνε επίσης, οι Γκαλέτι και Μπελούτσι, ενώ να υπενθυμίσουμε πως στο ιατρικό δελτίο, βρίσκονται ήδη οι Στολτίδης, Πατσατζόγλου, Άντζας και Ραούλ Μπράβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: