Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2008

Βαλβέρδε: "Θέλουμε τη νίκη"


Οι δηλώσεις από την συνέντευξης τύπου

"Είναι σημαντικό ματς. Σεβόμαστε τη Γαλατασαράι, που είναι πρωταθλήτρια Τουρκίας. Θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη. Μας λείπουν παίκτες, όμως αυτό το γεγονός δεν αποτελεί δικαιολογία. Έχουμε ικανούς παίκτες για να αναπληρώσουμε κάθε κενό", τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απουσίες της τουρκικής ομάδας: "Δεν με προβληματίζουν ούτε οι απουσίες της Γαλατασαράι ούτε οι δικές μας. Με αφορούν οι ποδοσφαιριστές που θα παίξουν και με αυτούς ασχολούμαστε".

Όσο για το αν η ισοπαλία βολεύει τα σχέδια των νταμπλούχων Ελλάδας, ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε: "Θελουμε το θετικό αποτέλεσμα και για μας αυτό είναι η νίκη. Στο τέλος του αγώνα, θα δούμε αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα ή όχι".

Η γνώμη του Βαλβέρδε για την πρωταθλήτρια Τουρκίας: "Έχει γρήγορους παίκτες στην επίθεση όπως είναι οι Μπάρος και Νοντά, αλλά και δύο ποδοσφαιριστές με πολύ καλή τεχνική κατάσταση, τους Λίνκολν και Αρντά".

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του για τη βασική εντεκάδα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θέλησε να αποκαλύψει τις προθέσεις του. "Ίσως ο Άντζας παίξει στα χαφ. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Έχουμε, όμως, κι άλλες λύσεις", ήταν η σχετική τοποθέτησή του.

Τέλος, υποστήριξε πως: "Δεν υπάρχει φαβορί στον όμιλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: