Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2008

Σκίμπε: Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, δύσκολο το παιχνίδι


Οι δηλώσεις από την συνέντευξη τύπου

«Νομίζω πως ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική και δύσκολη ομάδα. Διαθέτει έμπειρους παίκτες, πολλοί εκ των οποίων είναι διεθνείς. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια είναι έντεκα φορές πρωταθλητής. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο γήπεδο θα βρεθούν αντιμέτωποι καλοί παίκτες»
, είπε αρχικά ο Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και συνέχισε μιλώντας για κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού:

«Ορισμένοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αγωνίζονται μπροστά είναι εξαιρετικοί, όπως για παράδειγμα ο Λέτο, ο Γκαλέτι, ο Ντιόγκο και ο Κοβάσεβιτς που έχει εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα. Θα έχουμε πολύ δουλειά στην άμυνα. Ο αγώνας μας δίνει τη δυνατότητα να δείξουμε εκτός Τουρκίας τι αξίζουμε».
«Όσο πιο ψηλά»

Ερωτηθείς για τον στόχο της Γαλατά στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ο Γερμανός επισήμανε πως «θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε τέσσερις αντιπάλους και θέλουμε να τερματίσουμε στις τρεις πρώτες θέσεις», ενώ αναφορικά με το σχήμα που ετοιμάζει τόνισε: «Δεν θα κάνουμε πολλές αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ».

Για το πρόβλημα τραυματισμού του Σαμπρί τόνισε πως η κατάσταση του θα διαπιστωθεί στη σημερινή τελευταία προπόνηση, ενώ αμφίβολος είναι και ο Αϊντίν, που όπως είπε ο Σκίμπε «αν δεν παίξει, θα μας λείψει η ταχύτητά του».

Σε ερώτηση για το ότι η Γαλατά αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ολυμπιακό και εκτός τη Χέρτα, ο Γερμανός σχολίασε: «Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευθούμε την έδρα μας. Στο Βερολίνο με την Χέρτα θα έχουμε στις κερκίδες πολλούς Τούρκους. Δε θα μας φανεί ότι παίζουμε εκτός έδρας».

Τέλος του ζητήθηκε και ένα σχόλιο για τη βαριά ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Άρσεναλ. «Ως προπονητής της Γαλατασαράι δεν μπορώ να το σχολιάσω. Μπορώ να μιλάω μόνο για τη Γαλατασαράι. Κοιτώντας, πάντως, τον αγώνα με τον πρόεδρο του είπα ότι αύριο πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα», απάντησε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: