Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2008

Σκίμπε: Δώρο Θεού που δεν ξεκίνησε βασικός ο Ντάρκο


Ιδιαίτερα χαμογελαστός εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μίκαελ Σκίμπε, αφού η ομάδα του είχε πάρει σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού. Ο Γερμανός τεχνικός παραδέχθηκε ότι ήταν δώρο Θεού η μη παρουσία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που κάθισε στον πάγκο, αλλά ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πετύχει τέρμα και χωρίς τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα, αλλά σίγουρα ήταν κατά κάποιο τρόπο δώρο Θεού, που ο Ντάρκο δεν ξεκίνησε βασικός. Με ικανοποίησε που δεν έπαιξε από την αρχή. Σέβομαι και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν από τον Ολυμπιακό όπως και τον Κοβάσεβιτς φυσικά», επισήμανε ο Σκίμπε και συνέχισε:

«O Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από αυτή που παρουσίασε. Βέβαια η Γαλατασαράι έβαλε το χεράκι της, έτσι ώστε να μην δώσει το δικαίωμα στην ελληνική ομάδα να κάνει το παιχνίδι της. Αγωνιστήκαμε εμείς καλά και έτσι δεν αφήσαμε πολλούς κενούς διαδρόμους στον αντίπαλο για να μας απειλήσει. Σίγουρα ο Ολυμπιακός όμως είναι μία ισχυρή ομάδα και θα μπορούσα να πω ότι τον περίμενα καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: