Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2008

Πιζάρο: Σταθήκαμε τυχεροί στην Αθήνα! Αλμέιδα: Ο ΠΑΟ κέρδισε τις εντυπώσεις


Για το ματς της Τετάρτης εναντίον του Παναθηναϊκού μίλησαν οι Κλαούντιο Πιζάρο και Ούγκο Αλμέιδα, τονίζοντας αμφότεροι ότι η ελληνική ομάδα δεν είχε την τύχη με το μέρος της!

«Πραγματικά ο Παναθηναϊκός αντέδρασε πολύ στο γκολ μας. Μας δυσκόλεψε αφάνταστα. Είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, προσανατολισμό στο γήπεδο, νιώθουμε τυχεροί που φύγαμε με το βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι είναι, όμως, στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος», είπε ο αρχικά στην εφημερίδα «Sportday», για να συμπληρώσει αναφορικά με την παρουσία του κόσμου:

«Απίστευτη ατμόσφαιρα, δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν! Ποιος ποδοσφαιριστής δε θα ήθελε να αγωνίζεται σε τέτοια γήπεδα».

Αλμέιδα: Το είπα και στον «Κάρα»

Από την πλευρά του, ο 24χρονος Πορτογάλος, γνώριμος με τον Γιώργο Καραγκούνη από το πρωτάθλημα της χώρας του, είπε: «Το είπα και στον «Κάρα», ήσασταν άτυχοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τις εντυπώσεις και εμείς την ουσία. Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με στόχο να δημιουργήσει, να βάλει κάτω την μπάλα και να μας κοιτάξει στα μάτια. Κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα, η εξέδρα είναι από τα στοιχεία που έχω στο μυαλό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: