Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2008

Δώνης σε παίκτες: Έχουμε γίνει ρεζίλι


Μεγάλος είναι ο εκνευρισμός και κυρίως η απογοήτευση του Γιώργου Δώνη, μετά το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Φυλής. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δε μάσησε τα λόγια του στη χθεσινή προπόνησης της Ένωσης, τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές του ότι έχει γίνει όλη η ομάδα ρεζίλι με την αγωνιστική της συμπεριφορά!

Ο 39χρονος τεχνικός, μάλιστα, τους έθεσε προς των ευθυνών τους, λέγοντας ότι όλοι κρίνονται και κανένας δεν έχει ασφαλή θέση στην ομάδα: «Όλος ο κόσμος βρίζει εμένα και έχω γίνει ρεζίλι, αλλά έχετε γίνει κι εσείς ρεζίλι με αυτά που κάνετε στην ομάδα. Είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα. Και τι κάνετε γι' αυτό; Νιώθετε πραγματικά ως μεγάλοι παίκτες; Έτσι είναι οι μεγάλοι παίκτες; Ήσασταν απαράδεκτοι. Πρέπει να ντρεπόμαστε με αυτό που έγινε.

Οι καλοί παίκτες δεν φέρονται έτσι στο γήπεδο. Αυτό ήταν διασυρμός. Ξεφτίλα! Δεν είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί στα επόμενα ματς, με αυτά που βλέπω πραγματικά δεν είμαι αισιόδοξος.

Όλοι σας κρίνεστε και το μέλλον θα δείξει τι θα γίνει με τον καθένα από σας. Κανένας δεν είναι ασφαλής. Πρέπει να μάθετε να σέβεστε την ομάδα και να είστε σίγουροι ότι θα το μάθετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: