Σάββατο, Οκτωβρίου 11, 2008

Αντωνίου: Καμία ελληνική ομάδα δεν έχει το ρόστερ του Παναθηναϊκού


Καμία ελληνική ομάδα δε διαθέτει το ρόστερ του Παναθηναϊκού, ένα ρόστερ πλούσιο και ικανό να πετύχει πολλά στο άμεσο μέλλον, αλλά και μακροπρόθεσμα. Αυτό δήλωσε ο Κώστας Αντωνίου μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας του «Sports1», στην Κύπρο, τονίζοντας ακόμη ότι το μεγάλο όπλο των «πράσινων» είναι ο κόσμος τους, που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Ο παλαίμαχος άσος επεσήμανε ότι στο ματς εναντίον της Ανόρθωσης κέρδισε δίκαια η «Κυρία», με τον κόσμο του «τριφυλλιού», όμως, να βοηθά την ομάδα να ξεπεράσει γρήγορα αυτή την ήττα.

«Το ρόστερ που έχουμε στον Παναθηναϊκό είναι γεμάτο και ικανό. Οι παίκτες που ήρθαν είναι άξιοι να φορούν την φανέλα του Παναθηναϊκού. Πιστεύουμε σε αυτούς και στο άμεσο μέλλον θα δείτε ότι θα κάνουν μεγάλα πράγματα.

Η τωρινή ομάδα του Παναθηναϊκού έχει μέλλον
, έχει προοπτική. Αυτό το ρόστερ που έχει ο Παναθηναϊκός σήμερα, δεν το έχει καμία ελληνική ομάδα. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά το πιο μεγάλο «όπλο» μας, είναι άλλο.
Είναι ότι ο κόσμος είναι ενωμένος, συσπειρωμένος και στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα.

Η Ανόρθωση κέρδισε δίκαια, με βάση την εξέλιξη του αγώνα. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι δε μας πήρε από κάτω. Σε αυτό βοήθησε και ο κόσμος που ήταν εκεί»,
είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας τιμήθηκε από την ΠΑΛΕΦΙΠ Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: