Σάββατο, Οκτωβρίου 11, 2008

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για Βολκάν


Ο Βολκάν Ντεμιρέλ είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του τερματοφύλακα, με το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών να κρατάει από την περασμένη μεταγραφική περίοδο!

Το συμβόλαιο του 27χρονου πορτιέρο της Φενέρμπαχτσε και της εθνικής Τουρκίας λήγει το προσεχές καλοκαίρι, κι ο ίδιος επιθυμεί να δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού.

Το όνομά του βρίσκεται στην κορυφής της «ερυθρόλευκης» λίστας, κι από τη στιγμή που οι πρωταθλητές θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση ενός γκολκίπερ το καλοκαίρι (ή δύο, αν αποχωρήσει ο Νικοπολίδης), η περίπτωση του Βολκάν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για μεταγραφή.

O Oλυμπιακός δεν θα είναι πιθανότατα η μοναδική ομάδα που θα εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον διεθνή πορτιέρο. Mε δικές του αποκρούσεις στην διαδικασία των πέναλτι η Φενέρ προκρίθηκε στα προημιτελικά της περασμένης σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Σεβίλλη, ενώ ήταν ο βασικός τερματοφύλακας στα τρία πρώτα ματς της Τουρκία στο πρόσφατο EURO 2008, δίνοντας την θέση του στον Ρουστού στην φάση των νοκ-αουτ αγώνων αφού είχε αποβλήθεί στο ματς των ομίλων κόντρα στην Τσεχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: