Δευτέρα, Οκτωβρίου 13, 2008

Πατέρας: "Μην ανησυχεί ο κόσμος"


Τελείωσε αργά το απόγευμα της Δευτέρας το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού με την νέα σύνθεση του και στα νέα γραφεία της ομάδας, στην συμβολή των Λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας. Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Θανάσης και Παύλος Γιαννακόπουλος, Νίκος Πατέρας, Κώστας Αντωνίου, Δημήτρης Σαραβάκος κ.α.

Στην συζήτηση συμμετείχε και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΑΕ για το θέμα του γηπέδου, Βαγγέλης Σαμαράς, ο οποίος ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο θέμα που «καίει» τον Παναθηναϊκό και μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο σημερινό Δ.Σ, όπως επιβεβαίωσε και σε δηλώσεις του ο Νίκος Πατέρας.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την έξοδο του από τα νέα γραφεία της ΠΑΕ στους Αμπελόκηπους και επισήμανε πως υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες της ομάδας καθώς και το ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός και το σχετικό μπάτζετ ενόψει Γενάρη θα συζητηθούν σε νέο συμβούλιο που θα γίνει τον Νοέμβρη.

«Συζητήσαμε διάφορα οργανωτικά θέματα που αφορούν το νέο γήπεδο. Είναι χαρά μας μεγάλη που το νέο Δ.Σ συνεδρίασε στο κέντρο της Αθήνας, στα νέα γραφεία. Τα πρώτα δείγματα είναι εξαιρετικά. Έχουμε πάρει τα μέτρα μας, έτσι ώστε η ομάδα να φτάσει ψηλά. Υπάρχει μια δυναμική, συζητιούνται διάφορες απόψεις. Υπάρχει σύμπνοια και αυτό είναι καλό. Δεν μιλήσαμε για το θέμα του μπάτζετ, αφού θα γίνει σε άλλο συμβούλιο τον Νοέμβριο. Ούτε για μεταγραφές. Δεν υπάρχει λόγος αφού έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Έχουμε και προπονητή και παίκτες οπότε δεν βιαζόμαστε...».
Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Πάντα είμαι αισιόδοξος. Τόσο για το ματς της Τούμπας, όσο και για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το νέο γήπεδο και την καθυστέρηση που υπάρχει: «Ζούμε στην Ελλάδα και πάντα υπάρχουν τα γνωστά γραφειοκρατικά προβλήματα. Το γήπεδο θα γίνει. Τώρα αν γίνει σε 18 ή σε 20 μήνες, το γήπεδο θα γίνει...»
Για το θέμα των αδιάθετων μετοχών: «Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Η διοίκηση έχει λάβει όλα τα μέτρα».

Τι άλλο συζητήθηκε

Το θέμα του γηπέδου του Βοτανικού απασχόλησε για αρκετή ώρα τους συμβούλους και όπως έγινε γνωστό αργότερα στις 21 του τρέχοντος θα γίνει νέα συνάντηση των μετόχων, όπου θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση του πρότζεκτ στα μέλη του Δ.Σ.

Επίσης, εγκρίθηκε το οργανόγραμμα και η σύσταση 4μελούς διοικούσας επιτροπής, στην οποία θα συμμετάσχουν οι κύριοι Πατέρας, Αντωνιάδης, Βουτσαράς και Σκιάνης ενώ ορίστηκε αναπληρωματικός μέλος ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Βεκρής.

Αποφασίστηκε η εξαγορά από την ΠΑΕ των εταιριών "GREEN TEAM A.E." και "ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΑΙΩΝΑΣ Α.Ε.". Για τυπικούς λόγους η αγορά τους θα εγκριθεί από την γενική συνέλευση των μετόχων στις 7 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε ο προϋπολογισμός τον οποίο θα μελετήσουν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και θα εγκριθεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: