Δευτέρα, Οκτωβρίου 13, 2008

Πάει Ρέντη ο Κόκκαλης, έτοιμος ο Στολτίδης


Στου Ρέντη αναμένεται να βρεθεί το πρωί της Τρίτης (14/10) ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές για τον εσωτερικό κανονισμό, ενώ αναμένεται να τους μιλήσει και για τις δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν. Πιθανότατα θα έχει και τετ α τετ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος στη προπόνηση της Δευτέρας είδε με ικανοποίηση να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς βασικά στελέχη.

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 και πριν το ξεκίνημά της, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν ενώπιον του προέδρου της ΠΑΕ. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα αναφερθεί στο νέο εσωτερικό κανονισμό που θα μοιραστεί στους παίκτες, ενώ αναμένεται και ομιλία του εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διατήρηση των «σκήπτρων» εντός συνόρων αποτελεί και φέτος το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, κάτι που ο Κόκκαλης σκοπεύει να υπενθυμίσει στους παίκτες. Επιπλέον, το «αφεντικό» των «ερυθρολεύκων» θέλει και μια καλή πορεία στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, καθώς πιστεύει πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες να φτάσει ψηλά.

Μέσα και ο «Ιέρο»

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, από τη Δευτέρα οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις. Μαζί και το χαμόγελο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς είδε βασικά στελέχη να προπονούνται κανονικά, εν όψει του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Στολτίδης, Γκαλέτι, Λέτο, αλλά και οι Γκαλίτσιος, Κόβατς άφησαν πίσω τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού. Αντίθετα, οι Ντουντού και Λεονάρντο συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης, τα οποία περιλάμβαναν ασκήσεις με τρέξιμο στο γήπεδο και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Από σήμερα ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης με θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο ο Τζόρτζεβιτς, ενώ ο Παναγόπουλος που ταλαιπωρείται από ελαφρά ίωση ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο.

* Η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ότι για το παιχνίδι ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ορίστηκε Security Officer ο Ιρλανδός Joe McGlue.

Δεν υπάρχουν σχόλια: