Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2008

Προβληματίζεται ο Χενκ Τεν Κάτε

Ο Ολλανδός προπονητής του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε, προβληματίζεται για τον καταρτισμό της ενδεκάδας που θα παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα. Για το δεύτερο ημίχρονο προορίζεται ο Καραγκούνης.

Η… μη χρησιμοποίηση των διεθνών από τον Ρεχάγκελ, απασχολεί σοβαρά τον Τεν Κάτε, που αναζητεί λύσεις, ενόψει του ντέρμπι.

Οι μετρήσεις που έγιναν, έδειξαν πόσο πολύ επηρεάστηκαν από το δεκαήμερο με την Εθνική ομάδα, οι Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Βύντρα, Τζιόλης, Νίνης, Σπυρόπουλος και Τζόρβας, η φυσική κατάσταση των οποίων, απογοήτευσε τον Ολλανδό.

Για τη βασική ενδεκάδα, σοβαρή υποψηφιότητα θέτουν οι: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Γκούμας, Μάτος, Σιμάο, Κλέιτον, Ίβανσιτς, Σαλπιγγίδης, Σόουζα, ενώ "παίζουν" και οι Νίλσον, Ρουκάβινα.

Συγκίνηση στο "αντίο" του Παπαδόπουλου

Από την προπόνηση, πέρασε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος χαιρέτησε τους συμπαίκτες του, μέσα σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα και με αρκετούς από τους παίκτες να βουρκώνουν.

Ο Τεν Κάτε κάποια στιγμή πήρε το λόγο και αποχαιρέτησε τον Έλληνα άσο: "Από σήμερα ο Δημήτρης δεν θα είναι ξανά μαζί μας. Είναι ένας άψογος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και του εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του"

Δεν υπάρχουν σχόλια: