Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2008

Μίλαν: Θέλει δανεικό τον Μπέκαμ!


Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Αγγλος σούπερ σταρ είναι σε επαφές με τον σύλλογο του Μιλάνου, ώστε να αγωνιστεί δανεικός στο καμπιονάτο από τους Λος Αντζελες Γκάλαξι.

Το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται λίγο πριν από την ολοκλήρωση του και αρχικά ο Μπέκαμ είχε συμφωνήσει με την Μίλαν να συμμετέχει στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα για τα παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.

Στη συνέχεια όμως η Μίλαν επικοινώνησε με τον μάνατζερ του και οι επαφές για τον δανεισμό του διασημότερου οδοσφαιριστή στον κόσμο είναι στο τελικό στάδιο.

***Update***

Στην Μίλαν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Ο αντιπρόεδρος των ροσονέρι, αποκάλυψε πως ο άσος των Γκάλαξι θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τους Μιλανέζους τον ερχόμενο Ιανουάριο.

"Ο Μπέκαμ θέλει να προπονείται και να παίζει για τη Μίλαν. Τον θέλουμε. Θα έρθει τον Ιανουάριο και θα υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν", δήλωσε αρχικά για να προσθέσει:

"Δεν είναι μια απλή μεταγραφή, είναι μια σπουδαία μεταγραφή. Θα είναι διαθέσιμος για τον Αντσελότι και για την Serie A και για το κύπελλο UEFA".



Δεν υπάρχουν σχόλια: