Παρασκευή, Οκτωβρίου 03, 2008

Ευχάριστα νέα για Ντουντού και Πατσατζόγλου! Δίνουν «μάχη» για να προλάβουν το ντέρμπι


To σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση μόνο για τους παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν στην αναμέτρηση με τους Δανούς, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να δίνει βάση στην κατάσταση των τραυματιών. Ο Ισπανός τεχνικός είδε με ικανοποίηση τους Ντουντού και Πατσατζόγλου να βγάζουν μεγάλο μέρος της προπόνησης, χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Οι δύο άσοι των Πειραιωτών έδειξαν στον 44χρονο προπονητή ότι μπορεί να τους υπολογίζει για τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους», πράγμα, όμως, που θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 στου Ρέντη.
Ατομικό Λεονάρντο-Στολτίδης

Από εκεί και πέρα, το ατομικό του πρόγραμμα στο ακολούθησε και σήμερα ο Στολτίδης, που δεν υπολογίζεται για το ματς με την ομάδα του Γιώργου Δώνη, όπως φυσικά και ο Λεονάρντο, που έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.
*** Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η βραβευμένη αεροπορική εταιρία από το Dubai «Emirates» θα παρουσιάσουν τη συνεργασία τους, σε ειδική εκδήλωση, που θα γίνει την Κυριακή 5/10/08 και ώρα 19:15 στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: