Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2008

Πάει Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός


Για την Κωνσταντινούπολη, όπου το βράδυ της Πέμπτης (21:15) θα αντιμετωπίσει την Γαλατάσαραϊ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου UEFA, αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Ολυμπιακός.

Στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει από την Τουρκία με τους βαθμούς της νίκης, κάνοντας ένα καλό ξεκίνημα στην προσπάθεια για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας, Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που "κληρονόμησε" στην αριστερή του ποδοκνημική από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό.

Στον αγώνα της Πέμπτης δεν θα είναι διαθέσιμοι και οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Λεονάρντο, Ντουντού που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, καθώς και οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Μίρνες Σίσιτς και Ραούλ Μπράβο οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ο Παναγόπουλος που έμεινε εκτός αποστολής. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόβλημα τραυματισμού, αντιμετωπίζει και ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος υπέστη στο παιχνίδι της Κυριακής διάταση (τράβηγμα) στον αριστερό προσαγωγό.

Η κατάσταση πάντως των ποδοσφαιριστών που ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Ο Τζόρτζεβιτς έκανε την Τρίτη έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ σε έντονους ρυθμούς ήταν και το πρόγραμμα της ατομικής προπόνησης, το οποίο περιλάμβανε και ασκήσεις με μπάλα, που ακολούθησαν οι Ντουντού και Λεονάρντο. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Στολτίδης και Ρ. Μπράβο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Αντζας, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Γκαλέτι, Όσκαρ, Μπελούτσι, Λέτο, Ντιόγκο, Μενδρινός και Κοβάσεβιτς.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στις 19:00 στο «Αλί Σαμί Γεν», ενώ μισή ώρα νωρίτερα (18:30) θα γίνει στο γήπεδο και η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: