Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2008

Κοβάσεβιτς: Άλλο παιχνίδι πέρσι, άλλο φέτος


Πέρσι ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 4-0. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων τονίζει ότι το φετινό παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό και οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει να επηρεαστούν από την περσινή ήττα τους.

«Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, να παίξουμε ένα ήρεμο παιχνίδι και να νικήσουμε. Να μη σκεφτόμαστε αυτό που συνέβη πέρσι. Σε ένα ντέρμπι ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Είναι ντέρμπι και είναι σημαντικό. Όμως εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στους οπαδούς μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να κερδίζουμε οποιονδήποτε αγώνα», είπε ο Κοβάσεβιτς.

Αναφερόμενος στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Νόρντζελαντ, όπου ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλη νίκη με 5-0, ο Σέρβος επιθετικός τόνισε: «Παίξαμε καλά, αλλά είναι προφανές ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει καλύτερα απ’ ό,τι έδειξε στην αναμέτρηση με τη Νόρτζελαντ. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι σημειώσαμε πέντε γκολ σε αυτό το παιχνίδι αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, όμως είναι επίσης σημαντικό να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας σε πολλές διοργανώσεις και θέλουμε να φτάσουμε μακριά. Είμαστε σε καλό δρόμο».
Ο Κοβάσεβιτς αναφέρθηκε επίσης στη μη χρησιμοποίησή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νόρντζελαντ και στην αντικατάστασή του στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, όπυ φάνηκε να έχει ενοχληθεί. «Είναι φυσικό όλοι στην ομάδα να θέλουμε να παίζουμε περισσότερο , όμως πρέπει να δείχνουμε τον επαγγελματισμό μας. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι κάθε λεπτό, για να εκμεταλλευτούμε το χρόνο που παίζουμε. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου. Είμαι κεντρικός επιθετικός και πρέπει να βάζω γκολ. Μέχρι τώρα είναι καλά. Μετά θα δούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: