Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2008

Πατέρας: Ποτέ ξανά!


Η ήττα από την Ανόρθωση και δη με το βαρύ σκορ του 3-1 προκάλεσε αναταράξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και φυσικά προβλημάτισε τους «πράσινους» ενόψει τη συνέχειας. Βέβαια, το αντίδοτο για την απογοήτευση και τη γκρίνια που έφερε η αποτυχία στην Κύπρο είναι μόνο οι νίκες. Και αυτό ζήτησε ο Νίκος Πατέρας από τον Χενκ Τεν Κάτε στη συνάντηση που είχαν χθες, παρουσία και του Κώστα Αντωνίου.

«Τρεις νίκες με Λεβαδειακό, ΠΑΟΚ και Βέρντερ Βρέμης για να ηρεμήσουμε», φέρεται να είπε στον Ολλανδό τεχνικό ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» και συνέχισε: «Ποτέ ξανά η ομάδα δεν πρέπει να δείξει τέτοιο πρόσωπο, απογοητεύοντας τους φιλάθλους μας, σε μία εποχή που είχε πιστέψει πολύ στην ομάδα και πληγώνοντας το γόητρο του Παναθηναϊκού. Δεν είναι ο ρόλος μου να μιλήσω για τεχνικά θέματα, περιμένω όμως από εσάς να βρείτε τον τρόπο να υπάρξει βελτίωση. Πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

«Πιστεύω στην ομάδα»

Από την πλευρά του, ο 54χρονος προπονητής του υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα παρουσιάσει άμεσα βελτίωση: «Είμαι σίγουρος ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα βελτιώνεται. Πιστεύω πολύ στους παίκτες που έχω στην ομάδα. Με αυτό το υλικό μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να παίξουμε καλή μπάλα. Δεν κατηγορώ τους παίκτες για κάποιες άσχημες εμφανίσεις. Η ομάδα με τους παίκτες αυτούς έχει μεγάλες δυνατότητες και μέχρι τώρα έχει φανεί ένα μικρό δείγμα σε κάποια παιχνίδια».

«Να πάρουμε πρωτάθλημα»

Από την πλευρά του, ο Αντωνίου επεσήμανε ότι απογοητεύτηκε με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στην Κύπρο, όπως είχε κάνει με Ιντερ και Αρη αντίστοιχα: «Εμένα με πείραξε πιο πολύ που παίξαμε καλά με Ιντερ και Αρη, αρχίσαμε να βρίσκουμε ρυθμό ως ομάδα και ήρθε αυτό το ματς να μας γυρίσει πίσω. Το ζητούμενο είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα». Τον τελευταίο λόγο στην συζήτηση είχε ο Πατέρας, ο οποίος υπογράμμισε: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να μην επηρεαστούμε από την ήττα , γιατί υπάρχει το πρωτάθλημα που είναι ο βασικός μας στόχος. Οφείλουμε να αντιστρέψουμε, όμως, αυτήν την εικόνα από το πρώτο κιόλας ματς».

Πάει και στην Παιανία
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις άνδρες συζήτησαν και άλλα θέματα, που έχουν να κάνουν με το ρόστερ και τη διαχείριση των ποδοσφαιριστών, αλλά και για τις ευθύνες που έχουν οι ίδιοι οι παίκτες. Γι’ αυτό το λόγο ο Πατέρας δεν αποκλείεται να επισκεφθεί την Παιανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: