Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2008

ΚΥΠΕΛΛΟ UEFA: ΣΙΤΙ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1 : "Έπεσαν" μαχόμενοι οι "πράσινοι"


Με το κεφάλι ψηλά η Ομόνοια αποχαιρετά το κύπελλο UEFA. Η κυπριακή ομάδα ηττήθηκε 2-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία όμως η γενική εμφάνιση των πρασίνων ήταν πέρα για πέρα θετική.

Το συγκρότημα του Νεντίμ Τούτιτς στάθηκε πολύ καλά στο α’ μέρος, πήγε στα αποδυτήρια με το μηδέν στην άμυνα και παρά τα δύο γκολ στις αρχές του β’ ημιχρόνου προσπάθησε να βγει μπροστά και μάλιστα στα τελικά στάδια του αγώνα διεκδίκησε την ισοπαλία.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους, η Σίτι πήρε προβάδισμα. Στο 48’ ο Ρομπίνιο έδωσε δίπλα στον Ελάνο ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Γιωργαλλίδη. Το 2-0 ήρθε στο 55’ μετά από δυνατό σουτ του Ράιτ-Φίλιπς αφού εκμεταλλεύτηκε αλλεπάλληλες κόντρες στην περιοχή των πρασίνων.

Στο 78’ ήταν η σειρά της Ομόνοιας να πανηγυρίσει. Ο Αλωνεύτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρασίντ Αλαμπί μείωσε με κεφαλιά. Στα εναπομείναντα λεπτά η κυπριακή ομάδα έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.


Ομόνοια (Τούτιτς): Γιωργαλλίδης, Η. Χαραλάμπους, Ντικουμάνα, Πλετς, Βέντζελ, Καιάφας (46’ Αλαμπί), Ζλόγκαρ, Μπανγκούρα (60’ Κλέιτον), Χριστοφή (82’ Καφού), Αλωνεύτης, Οκκάς.

Μάντσεστερ Σίτι (Χιούζ): Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Μπεν Αίμ, Ρίτσαρντς, Γκαρίντο, Ράιτ-Φίλιπς, Άιρλαντ, Κομπανί (67’ Χάμαν), Ρομπίνιο (70’ Πετρόφ), Ελάνο, Τζο (67’ Έβανς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: