Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2008

Ολυμπιακός-Νόρντζελαντ 5-0: Γκολ και Θέαμα ! (ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΓΚΟΛ)


Ο Ολυμπιακός παίζοντας απλό και ωραίο ποδόσφαιρο διέλυσε την αδύναμη Νόρτζελαντ με 5-0. Όσοι βρέθηκαν στο «Γ. Καρασϊσκάκης» απόλαυσαν γκολ και θέαμα που πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστες του Ολυμπιακού.

Με τον Φερνάντο Μπελούτσι να κάνει... όργια(MVP του αγώνα) και τον Ντιόγκο να εκτελεί ακατάπαυστα και θεαματικά (δύο γκολ στο 30' και στο 43'), οι ερυθρόλευκοι απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ είχε ανοίξει στο 11' ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος επιτέλους βρήκε δίχτυα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα είχε την υπογραφή του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (71' και 79').

Εξαιρετική εμφάνιση από τους Μπελούτσι, Λέτο και Ντιόγο οι οποίοι είχαν συμμετοχή σε όλα τα γκολ, ενώ θετικό ήταν και το επίσημο ντεμπούτο του Γκαλίτσιου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Ντομί, Γκαλίτσιος, Ντιόγκο (58' Κοβάτσεβιτς), Ζεβλάκοβ, Άντζας (72' Τζόρτζεβιτς), Μενδρινός, Α. Παπαδόπουλος, Λέτο, Μπελούτσι (66' Όσκαρ), Τοροσίδης.

Νόρντζελαντ (Μόρτεν Βίγκχορστ): Χάνσεν, Κιμπέμπε, Κίλντεντοφτ, Λούντμπεργκ, Κάρλσεν (68' Κρίστενσεν), Μπερνιέ, Στορμ, Σίμον Ρίχτερ, Νταλ, Τζόναθαν Ρίχτερ (83' Καγκάρα), Πέντερσεν (63' Φετάι).

Διαιτητής: Ιγκόρ Εγκορόβ (Ρωσία)

1-0



2-0



3-0



4-0



5-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: