Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2008

ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 0-0



Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η ΑΕΚ που κατάφερε να... αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Πανσερραϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ (0-0) παίζοντας για ακόμα μία φορά αποκρουστικό ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι που μπορεί να έπαιξαν αμυντικά αλλά θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και το διπλό αν ήταν περισσότερο συγκεντρωμένοι επιθετικά στο τέλος του αγώνα.

Έντος αποδοκιμασίες από τους οπαδούς στις εξέδρες που ζήτησαν από τους παίκτες και τον Δώνη να φύγουν.

Αυτή είναι η δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία για την Ενωση, η οποία έφτασε στους 15 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και η πρώτη φορά μετά από 22 αναμετρήσεις που ο Πανσερραϊκός δεν χάνει από την Ένωση.

Η γνωστή έκφραση "κατώτερη των περιστάσεων" είναι αρκετά αισιόδοξη για να αντικατοπτρίσει την εικόνα της ΑΕΚ που δεν κατάφερε να δημιουργήσει επιθετικά και κινδύνεψε στο τέλος από τον Πανσερραϊκό.

Ο Γιώργος Δώνης στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα έθεσε το εαυτό του και την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης αν του ζητηθεί, τονίζοντας πως αναλαμβάνει την ευθύνη για την εικόνα της ΑΕΚ.

ΑΕΚ (Γιώργος Δώνης): Σάχα, Κουτρομάνος (46΄ Πλιάτσικας), Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Χουανφράν (46΄ Πελετιέρι), Λαγός, Καφές, Μπασινάς, Σκόκο, Παυλής (65΄ Εντίνιο), Μπλάνκο.

Πανσερραϊκός (Γιάννης Παπακώστας): Κοτταράς, Καλλιμάνης, Βοσκόπουλος, Γαλανόπουλος, Αμπουμπακαρί, Πιπίνης, Καλί, Ζουντί (80΄ Μπάντεα), Γεωργιάδης, Τάντιτς (70΄ Μπαϊκαρά, 87΄ Μανουσαρίδης), Κόλιν.

Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου)
Κίτρινες: Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Καφές - Αμπουμπακαρί, Ζουντί, Κοτταράς, Καλί

sports24

Δεν υπάρχουν σχόλια: