Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2008

Λάρισα-Παναθηναϊκός 1-1


Η τρίτη ισοπαλία τα τελευταία τρία χρόνια στα παιχνίδια Λάρισας-Παναθηναϊκού σίγουρα άφησε ανικανοποίητούς τους φιλοξενούμενους. Το τελικό 1-1 στο Αλκαζάρ, "έκοψε" δύο ακόμα βαθμούς από το συγκρότημα του Τεν Κάτε. Ζουράφσκι (51') και Κλέιτον (67') τα γκολ της αναμέτρησης που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια των δύο οπαδών στην διάρκεια του ματς.

Η νέα (τρίτη) ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων που... για τους λάτρεις της παράδοσης σίγουρα άφησε πίσω σε πολύτιμο έδαφος στην κούρσα του τίτλου τους "πράσινους", που απώλεσαν δύο ακόμα βαθμούς και ενώ είναι ήδη μειον πέντε από την κορυφή.

Στην εικόνα του ματς οι "πράσινοι" στο τέλος με πιο επιθετικό σχήμα πίεσε, έχασε δύο πολύτιμες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το "διπλό".

Για τα θλιβερά επεισόδια, τόσο ο κ. Πηλαδάκης όσο και ο κ. Αντωνιάδης έκαναν εκκλήσεις αλλά δεν έγιναν ιδιαίτερα πειστικοί προς τους οπαδούς τους που συνέχισαν τα επεισόδια μεταξύ τους, για αρκετή ώρα.

Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κυριακίδης, Σολάνο (71΄Κυριάκος), Πάρα (78' Τσίγκας), Σαρμιέντο, Φωτάκης, Ιγκλέσιας, Ζουράφσκι (91' Κατσιαρός).

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Τζιόλης, Γκάμπριελ (70' Σαλπιγγίδης), Σιμάο, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (60' Κλέιτον), Νίλσον, Ρουκάβινα (80΄Νίνης), Μάντζιος.

Γήπεδο: "Αλκαζάρ"

Διαιτητής: Καλόπουλος (Θεσ/κης)

Βοηθοί: Μπερσής, Τρύφωνας

Κίτρινες: Κώτσιος, Φωτάκης (2), Κυριάκος / -

Κόκκινες: Φωτάκης

sports24

Δεν υπάρχουν σχόλια: