Σάββατο, Νοεμβρίου 01, 2008

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2: Με λυτρωτή τον Γκούμα ....


Ηθελε πολύ την νίκη... και την πήρε έστω και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ο Παναθηναϊκός αν και ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες (λόγω της αποβολής του Μουν) πέρασε νικηφόρα από την "καυτή" έδρα της Νέας Σμύρνης νικώντας με 1-2.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Γκάμπριελ στο 22’, ακολούθησε η αποβολή του Μουν (65’) και η ισοφάριση του Κουμορτζί στην επόμενη φάση (67’). Ο Ολλανδός τεχνικός «άστραψε και βρόντηξε» μετά το 1-1 και αποβλήθηκε από τον πάγκο. Το «χρυσό» γκολ για τους «πράσινους» πέτυχε στο 84’ ο νεοεισελθών Γκούμας.
Οι φιλοξενούμενοι με πολλές αλλαγές και με κόντρα την ροή του ματς "δραπέτευσαν" κόντρα στον "ιστορικό που κυνήγησε το θετικό αποτέλεσμα μέχρι τις καθυστερήσεις και γι' αυτό κέρδισε στο τέλος το χειροκρότημα της αναγνώρισης της προσπάθειας των

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Λάνγκαμπ, Κοντοές, Μανιάτης (87' Μπάρκογλου), Κουτσόπουλος, Ρεκόμπα, Μάκος, Κουμόρτζι, Εστογιάνοφ, Άντερσον, Χούτος (64' Σκούφαλης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Μουν, Βύντρα, Σαριέγκι, Νίλσον, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (74' Γκούμας), Γκάμπριελ (87' Μάτος), Νίνης (69' Σιόντης), Μάντζιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: