Σάββατο, Νοεμβρίου 01, 2008

Τεν Κάτε: Στην μπάλα αποδίδεται δικαιοσύνη


«Με δικαίωσαν οι σημερινοί 11»

«Μη με ρωτήσετε για τη διαιτησία τίποτα. Έχω συνεννοηθεί με το διοικητικό συμβούλιο να μιλήσω μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Βέβαια, θα πω μόνο αυτό: Στο ποδόσφαιρο αν και για πολύ καιρό αμφέβαλα, αποδίδεται δικαιοσύνη. Να σημειώσω όμως ότι οι παίκτες είναι πάρα πολύ αναστατωμένοι γιατί η συμπεριφορά ορισμένων στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν η πρέπουσα.

Αυτή η νίκη σημαίνει πάρα πολλά. Όταν προέρχεσαι από τόσο αρνητικά αποτελέσματα και βρίσκεσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, υπάρχει τρομερή πίεση, όμως είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιδράσαμε και από την στήριξη που είχαμε. Όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο σημαντικά και αυτά που κερδίσαμε και αυτά που χάσαμε. Σήμερα στεκόμαστε στη νίκη, από αύριο θα κοιτάξουμε τη Βέρντερ και μετά τη Βέρντερ τον Ολυμπιακό.

Είχα πλήρη εμπιστοσύνη στους 11 που επέλεξα να αγωνιστούν σήμερα και αυτοί με δικαίωσαν. Πρέπει να συγχαρούμε την άμυνα για την παρουσία της
», είπε στο ξεκίνημα ο Ολλανδός τεχνικός.

«Δικαιούνταν να παίξουν Νίνης-Σιόντης»

Σε ερώτηση για την χρησιμοποίηση των Σιόντη και Νίνη, είπε: «Και οι δύο είχαν να παίξουν καιρό, όμως είναι δύο παιδιά που έκαναν εξαιρετική δουλειά το τελευταίο διάστημα και δικαιούταν να πάρουν την ευκαιρία τους. Ο Νίνης ήταν πολύ καλός σήμερα».

«Σημαντικό που με στήριξε ο Βγενόπουλος»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κλήθηκε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου. «Ήταν πολύ σημαντική η στήριξη της διοίκησης. Επειδή στο ποδόσφαιρο ο χρόνος είναι πολύτιμος, το νόημα της ανακοίνωσης του κ.Βγενόπουλου, ήταν πως χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε ομάδα. Έχοντας παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, παίζουμε σίγουρα το καλύτερο ποδόσφαιρο απ’ όλους. Ωστόσο ποδόσφαιρο σημαίνει γκολ κι εμείς στα τελευταία παιχνίδια δεν σκοράραμε. Σήμερα τα παιδιά απέδειξαν πως με καρδιά και πάθος μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Ο πανηγυρισμός στο δεύτερο γκολ ήταν μια εκδήλωση πάθους για αυτά που έγιναν στη διάρκεια του αγώνα. Συνολικά ο Παναθηναϊκός άξιζε να κερδίζει σήμερα», ανέφερε.

«Είμαι άτακτο παιδί»

Τέλος, ερωτηθείς για την αποβολή του, απάντησε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο: «Είμαι άτακτο παιδί. Μερικές φορές αισθάνομαι πως πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: