Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2008

Σοκ με Τοροσίδη, 10 μέρες εκτός, από Δευτέρα ο "Ιέρο"


Αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό με τους τραυματισμούς δεν έχει προηγούμενο. Ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες του Βαλβέρδε αντιμετωπίζουν προβλήματα και ο Βάσκος τεχνικός δεν έχει καταφέρει ακόμα να παρατάξει την ομάδα του όπως θέλει.

Νέο όνομα στο απουσιολόγιο είναι αυτό του Τοροσίδη που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 μέρες, καθώς όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα της εξέτασης του, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ελαφρά θλάση δεξιού γλουτιαίου μυός.

Αντίθετα ο Άντζας πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση και υπολογίζεται για το ματς κόντρα στον Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο".

Από Δευτέρα ο "Ιέρο"

Θετικά μηνύματα από τον Ιεροκλή Στολτίδη. Ο Έλληνας μέσος εξετάστηκε από το Λάκη Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και του συστήθηκε συντηρητική αγωγή, αφού ο τραυματισμός του βρίσκεται σε καλό στάδιο αποθεραπείας και δε χρειάζεται χειρουργείο.

Από τη Δευτέρα, ο Στολτίδης θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα, χωρίς πίεση από τη μεριά των ερυθρολεύκων, οι οποίοι θα αφήσουν τον ποδοσφαιριστή να αναρρώσει πλήρως, για να επιστρέψει 100% έτοιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: