Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2008

"Τελειώνει" ο Ραούλ Μπράβο


Ο Ραούλ Μπράβο υπέπεσε για ακόμα μία φορά σε πειθαρχικό παράπτωμα, ερχόμενος σε κόντρα με τον προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε και το μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά προβλέπεται δυσοίωνο.

Εκεί που όλα έδειχναν ήρεμα και η ικανοποίηση για τη θέση του Ολυμπιακού στο βαθμολογικό πίνακα… γέμιζε τα αποδυτήρια της ομάδας, συνέβη ένα άσχημο περιστατικό μεταξύ του Ισπανού αμυντικού και του Βαλβέρδε, που ανέβασε τους τόνους και προκαλεί άμεσες εξελίξεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βαλβέρδε χώρισε τους παίκτες του σε τρεις ομάδες, για ασκήσεις τακτικής. Μετά από μία απόφαση του προπονητή του, ο Ραούλ Μπράβο διαμαρτυρήθηκε έντονα, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα δεν είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Βάσκος τεχνικός είχε αντίθετη γνώμη, ο παίκτης εκνευρίστηκε και συνέχισε την προπόνηση σε εξαιρετικά χαλαρό ρυθμό.

Δεν ήθελε και πολύ ο Βαλβέρδε, σταμάτησε την προπόνηση και φώναξε στον Μπράβο να πάει στα αποδυτήρια. Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε το λόγο και κάπου εκεί οι δύο άνδρες ήρθαν σε λεκτική κόντρα, με κάποιες… βαριές κουβέντες στα ισπανικά.

Ο παίκτης θα απολογηθεί στη διοίκηση των πρωταθλητών, με το μέλλον του να φαντάζει (εδώ και καιρό, άλλωστε) εξαιρετικά δυσοίωνο. Στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν να τον πουλήσουν τον Ιανουάριο, πράγμα καθόλου εύκολο, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του είναι από τα πλέον υψηλά στην ομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: