Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2008

ΑΕΚ-Αστέρας Τρ. 2-1: Ανω-Κάτω η ΆΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΓΚΟΛ)


Η ΑΕΚ αποδοκιμάστηκε μέχρι το 90' από τους οπαδούς της, όμως μέσα σε 2 λεπτά οι Μαϊστόροβιτς και Τζιμπούρ γύρισαν το ματς!

Οι γηπεδούχοι… κατάφεραν το ακατόρθωτο, νικώντας με 2-1, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν από το 90΄ και μετά!
Ο Μαϊστόροβιτς έφερε το ματς στα ίσα με τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα και ο Ρέφικ Τζεμπούρ έστειλε στην «Ένωση» στους… επτά ουρανούς με ένα εκπληκτικό «ψαλίδι» στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Από πλευράς των Τριπολιτσιωτών, ο Μαρσελάο είχε ανοίξει το σκορ με απευθείας φάουλ στο 67’.

Διχασμός στην εξέδρα

Εικόνα απόλυτου διχασμού στην κερκίδα της ΑΕΚ. Από τη μία οπαδοί που αποδοκίμαζαν-ειδικά μετά το 0-1-παίκτες, προπονητή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ δεν άλλαξαν στάση ακόμη και μετά την ανατροπή του σκορ (μάλιστα κάποιοι αποδοκίμαζαν στη στιγμή της ισοφάρισης και στο 2-1). Από την άλλη οι οπαδοί που χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές, το Γιώργο Δώνη και τη διοίκηση και αποδοκίμαζαν όσους... αποδοκίμαζαν. Μάλιστα δεν έλειψαν και κάποια επεισόδια, που σταμάτησαν με την παρέμβαση ψυχραιμοτέρων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Γιώργος Δώνης): Σάχα, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Χουανφράν, Πελετιέρι (46' Ρίκκα), Καφές, Ζορμπάς (72΄ Λαγός), Σκόκο, Εντίνιο (46' Τζεμπούρ), Μπλάνκο

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Αμπάρης, Φλάβιο, Ζορζίνιο, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Μπαστιά, Καρντόσο, Ζαϊρί, Νταμόντε (56' Κανακούδης), Φιλομένο, Ντουαλά (56' Τσέζαρεκ)

0-1



1-1



2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: