Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2008

Παραιτήθηκε ο Νικολαΐδης!


Την απόφαση να παραιτηθεί από την προεδρία της ΑΕΚ πήρε ο Ντέμης Νικολαΐδης, μετά τα συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του από τους φίλους της Ένωσης, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

"Δεν περίμενα ποτέ ότι τα πιο απογοητευτικά συναισθήματα μου θα ήταν μετά από νίκη της ομάδας. Λόγω της συμπεριφοράς του κόσμου σήμερα. Είχα ως στόχο να αλλάξω νοοτροπία στον κόσμο, αλλά δεν τα κατάφερα. Αυτό δεν είναι καρφί για τον κόσμο, αλλά λάθος δικό μου. Δεν μπορώ να είμαι πρόεδρος μιας ομάδας που γιουχάρεται όταν πετυχαίνει γκολ. Όσο τραγικοί ήμασταν με τον Θρασύβουλο, τόσο συγκλονιστικοί ήμασταν σήμερα, όπου η ομάδα ήθελε χειροκρότημα και όχι γιούχα.

Αν ακόμη μπορώ να επηρεάσω μια μερίδα του κόσμου, τότε τους λέω πως πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα και ας γιουχάρουν μετά το 90ό λεπτό αν είναι κακό το αποτέλεσμα ή η απόδοση δεν είναι καλή. Αν γιουχάρουμε την ώρα του αγώνα, είναι σαν να σκάβουμε μόνοι τον λάκκο μας και αυτό η ΑΕΚ το κάνει χρόνια. Το πρόβλημα μας, είναι εσωτερικό. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει ΔΣ και θα μάθετε τον αντικαταστάτη μου. Εγώ φταίω γιατί δεν κατάφερα να δημιουργήσω ένα καλύτερο κοινό για την ομάδα. Δεν παίρνω αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσω την επόμενη μέρα. Για μια μεγάλη μερίδα του κόσμου, με βλέπουν σαν εχθρό. Αρα είναι ίσως θετικό το ότι φεύγω για να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα.

Όπως πέρυσι ήταν καλή η αλλαγή του προπονητή, η οποία επίσης ήταν κόντρα στην φιλοσοφία μου. Είναι σοκαριστικό να γιουχάρουν μετά από γκολ και αυτοί που φώναζαν το σύνθημα για τους παίκτες, να βγάλουν τις φανέλες, ίσως πρώτα θα πρέπει να βγάλουν τα κασκόλ που φοράνε. Φεύγω ενώ γενικά η ΑΕΚ είναι σε άνοδο. Σύντομα θα έχετε νέα για το γήπεδο και για το αγωνιστικό κομμάτι, αν ο κόσμος πιστέψει σ' αυτή την ομάδα, θα πανηγυρίσει.

Μίλησα με τον Δώνη και θα μιλήσω και μετά. Ο μόνος λόγος που έμενα, είναι ο προπονητής και οι παίκτες που τους αγαπάω. Τώρα πρέπει να συσπειρωθούν όλοι δίπλα στην ομάδα. Έχουμε καλύτερο προπονητή και παίκτες από πέρυσι και χρειάζεται ψυχραιμία. Αν έχουν κακή απόδοση δεν σημαίνει πως είναι κακοί παίκτες. Δεν έχω μετανιώσει από τα 20 μου και μετά για καμία απόφαση μου. Κακό στην ομάδα μου δεν έκανα", δήλωσε ο Νικολαΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: