Πέμπτη, Νοεμβρίου 27, 2008

Αποθεώθηκαν! Χίλιοι οπαδοί του ΠΑΟ τα ξημερώματα στο «Ελ. Βενιζέλος».


Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα ξημερώματα της Πέμπτης. Περίπου 1.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στον διεθνή αερολιμένα και επιφύλαξαν τεράστια υποδοχή στην αποστολή των «πράσινων» για το μεγάλο «διπλό» που πέτυχαν στο Μιλάνο εναντίον της Ιντερ.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες και δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν το όνομα του Χενκ Τεν Κάτε. Αποτέλεσμα όλων αυτών, το πούλμαν που μετέφερε τους «πράσινους» να αναχωρήσει για την Παιανία μετά από μισή ώρα!

Εγινε η νύχτα... μέρα!

Οι «ήρωες» του Σαν Σίρο πάτησαν Ελλάδα περίπου στις 04:30. Με το που έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτοι παίκτες (αυτό έγινε γύρω στις 05:00), οι οπαδοί του Παναθηναϊκού άναψαν καπνογόνα, κάνοντας τη νύχτα… μέρα. Στη συνέχεια έγινε πανζουρλισμός! Οι Καραγκούνης και Σαριέγκι -ειδικά ο δεύτερος- πνίγηκαν στις αγκαλιές του κόσμου, ενώ την αποθέωση γνώρισε και ο Μάντζιος, που άκουσε το σύνθημα: «Βαγγελάκη είσαι τρέλα με την πράσινη φανέλα».

Νέος γύρος αποθέωσης ακολούθησε και αφότου η αποστολή του Παναθηναϊκού επιβιβάστηκε στο πούλμαν. Το πλήθος περικύκλωσε το λεωφορείο και συνέχισε να τους αποθεώνει, σκηνικό που παρακολουθούσαν με ανοιχτό το… στόμα οι παίκτες του «τριφυλλιού», ιδιαίτερα οι ξένοι ποδοσφαιριστές, που δεν περίμεναν με τίποτα τέτοια υποδοχή.
Πέτυχαν και την ομάδα μπάσκετ

Μια αναπάντεχη αλλά συνάμα ευχάριστη συνάντηση είχαν στο «Ελ. Βενιζέλος» οι οπαδοί του Παναθηναϊκού όση ώρα περίμεναν την ομάδα του Τεν Κάτε. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» έπεσαν πάνω και στους παίκτες της ομάδας μπάσκετ, που επέστρεφαν από την Πολωνία, όπου αντιμετώπισαν την Πρόκομ για την Ευρωλίγκα. Με το σύνθημα «Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός» να κυριαρχεί, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: