Κυριακή, Νοεμβρίου 09, 2008

Τεν Κάτε: Δεν είμαι ευχαριστημένος απο την ισοπαλία αλλα μπορούμε να ζήσουμε


Αναλυτικά ο Ολλανδός προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε:

«Προσπαθήσαμε σκληρά αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι που δώσαμε σε λίγες μέρες και αυτό μας κόστισε. Παρόλα αυτά είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και την προσπάθεια που εκανε να παίξει καλά. Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος από την ισοπαλία αλλά μπορούμε να ζήσουμε!

Να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό για την εξαιρετική αμυντική οργάνωση, είχε 10 παίκτες πίσω από την μπάλα, κάτι που μας υποχρέωσε να έχουμε λίγες ευκαιρίες. Χρειαζόταν και τύχη για να αξιοποιήσουμε μια απο αυτές που τελικά δεν είχαμε. Αν δεις το ματς από την σκοπιά των φάσεων που ήταν λίγες θα μπορούσαμε να πούμε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Με την ίδια σύνθεση βάλαμε τρία γκολ μακριά από την έδρα μας ενώ σήμερα δεν βάλαμε κανένα και δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που ψάχναμε.Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Για την διαφορά των πέντε πόντων απο τον Ολυμπιακό, σχολίασε:

«Έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας
αφού υπολείπονται 21 παιχνίδια. Η ομάδα αναπτύσσεται από αγώνα σε αγώνα και θέλω να αγωνιζόμαστε με ολους τους αντιπάλους με τον ίδιο ρυθμό.
Μέχρι στιγμής είχαμε δύσκολο πρόγραμμα με πολλά εκτός έδρας δυνατά παιχνίδια όπως ΑΕΚ, Άρη, Πανιώνιο. Αντίθετα το πρόγραμμα του Ολυμπιακού ήταν πιο βατό. Στον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός θα έχει και αυτός δύσκολα παιχνίδια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: